3a divisió FEF

El Granollers furga en la ferida

Contundents. En un partit marcat per l’expulsió de Putxi en la segona meitat, el Prat va encadenar la segona derrota consecutiva contra un conjunt vallesà embalat en les últimes setmanes

PRAT 0 GRANOLLERS 3

PRAT:Andrés, Salva, Ricarte, Cárdenas, Fede, Putxi, Pau López (Àlex Pla, 79’), Padilla, Toni Larrosa (Zárate, 83’), Poves (Guillem, 69’) i Sergi Moreno.GRANOLLERS:Sergio, Capa, Joel Cañaveras, Eloi Zamorano, Guillem, Oriol Molins, Ricky (Xavi Civil, 81’), Martí Soler (Joan Inés, 73’), Darbra (Joel Brey, 74’), Pastells i Kilian.GOLS:0-1 (59’) Ricky. 0-2 (79’) Joel Brey. 0-3 (93’) Kilian.ÀRBITRE:Serrat Susí.T.G.:al local Salva; i als visitants Eloi Zamorano i Martí Soler.T.V.:amb vermella directa, a Putxi (58’).PÚBLIC:Uns 150 espectadors.

El Prat, que no havia rebut cap gol en les deu primeres jornades, n’ha encaixat cinc en només cinc dies. Si dissabte va ser el Llagostera qui va derrotar el conjunt potablava per primera vegada, ahir va ser el Granollers qui es va aprofitar de l’expulsió de Putxi per continuar amb la seva bona dinàmica.

La primera meitat va estar clarament afectada pels xàfecs intermitents que van caure sobre la gespa del Sagnier, que va obligar els dos equips a ser prudents. El Prat, una mica més actiu, ho va provar per mitjà de Sergi Moreno i un xut llunyà de Padilla (26’), mentre que els vallesans van reaccionar a les acaballes.

En la represa, el partit va seguir un guió similar, tot i que el ritme va augmentar. Així, en el 57’, una rematada de Poves no va acabar de miracle en gol per la intervenció de Sergio i el travesser i, gairebé en la jugada posterior, en un contraatac, Putxi, que era l’home que tancava, va fer falta i va ser expulsat. I la vermella va canviar el duel perquè, per a més inri, Ricky va transformar la falta de manera magistral. Amb el 0-1 però amb inferioritat numèrica, el Prat va fer igualment un pas endavant, però còmode amb espais, el Granollers va sentenciar amb les dianes de Joel Brey (79’) i Kilian en el temps afegit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)