Nàstic

Derrota del Nàstic a Albacete (2-0)

Nàstic. Dos gols en la primera part han condemnat als tarragonins, que perden el primer partit amb el nou tècnic

Primera derrota del Nàstic d’Enrique Martín, que no ha pogut evitar caure Albacete per 2-0. En una jugada desafortunada per al Nàstic, Raúl Albentosa ha marcat un gol el pròpia porteria que ha donat un avantatge als manxecs que ha no abandonarien. Amb l’1-0, l’Albacete s’ha trobat còmode i ràpidament ha aconseguit el segon, amb una rematada acrobàtica de Zozulia. Abans del descans, els locals podrien haver marcat algun gol més, però han topat amb algunes bones aturades d’Isaac Becerra i s’ha arribat al descans amb el 2-0 tot i que el Nàstic també ha tingut les seves opcions per marcar.

En la represa, Ortuño ha enviat una pilota al pal (60’) que hauria suposat el tercer gol dels manxecs. Els grana han buscat retallar distàncies amb una jugada de Manu del Moral però el porter local ha blocat en dos temps. En els últims minuts, Becerra ha evitat el gol de Manaj.