Nàstic

Un mal símptoma

El protagonista de la jornada. Becerra (Nàstic) va salvar l’equip d’una golejada amb 9 aturades. En la resta del curs la mitjana era de 2,6 intervencions

No són bones notícies si en una derrota per 2-0, el millor jugador és el porter que ha encaixat els gols. El Nàstic va fer un dels pitjors partits d’aquesta temporada divendres passat contra l’Albacete en què els locals se’n van fer creus de com el resultat no havia estat de 4 o 5 gols a favor. Aquí va emergir la figura d’Isaac Becerra, amant de les causes perdudes, i que va acabar sent el jugador més destacat de l’enfrontament, tot i la feblesa defensiva dels grana.

L’Albacete va xutar deu vegades a porta i cinc vegades fora dels tres pals. I va marcar dos gols (un va ser en pròpia porta d’Albentosa). De manera que Becerra va aturar nou xuts dels locals, desesperats amb el seu concurs. Les nou aturades són, de llarg, la xifra més alta d’intervencions que el porter barceloní ha fet aquesta temporada. De fet, la mitjana d’aturades d’aquest curs abans del partit era de 2,6 en els vuit partits que ha disputat (inclòs el de copa), malgrat que ara ha pujat a 3,4 a causa de l’últim partit, segons les dades recollides per Sofascore.

La feblesa defensiva va ser un dels grans problemes als quals Enrique Martín Monreal es va referir en finalitzar el partit. Però no és un fet exclusivament de l’últim partit. Segons dades de la lliga, el porter que més ha intervingut aquesta temporada ha estat Bernabé, també del Nàstic, que registra 4 aturades per partit, amb 0,3 aturades més de mitjana que Manu Reina i 0,5 més que Edgar Badia.

La diferència del Nàstic amb el Mallorca i el Reus és que els grana són el tercer equip que més gols ha encaixat aquest curs (24).

LES XIFRES

69%
d’encert
en les aturades està experimentant Becerra. En la 16/17, va acreditar un 65%.
3,4
aturades
fa Isaac Becerra per partit comptant la mitjana dels vuit partits d’aquesta temporada.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)