3a divisió FEF

El Sant Cristòfor actua contra un soci per masclista

3a divisió. El club prohibeix l’entrada per aquesta temporada a un dels aficionats que va menystenir la tripleta arbitral femenina

Els comentaris masclistes que es van proferir en el partit entre el Sant Cristòfor i el Llagostera –el qual va ser arbitrat per primera vegada per una tripleta íntegrament formada per dones– ha tingut conseqüències. El club terrassenc ha emès un comunicat en què explica la sanció contra un dels socis que va emetre aquests comentaris i que van ser caçats per diverses televisions estatals. Aquest soci no podrà entrar a Ca n’Anglada el que resta de temporada i li han retirat el carnet de soci, una sanció “amb revisió de l’expedient a l’inici del pròxim campionat”, segons va explicar l’entitat. El club diu que per les imatges només ha pogut identificar un aficionat “de manera clara i segura” per aquests comentaris “masclistes, irrespectuosos i intolerants” i que després d’identificar-lo i haver mantingut una reunió amb ell el soci ha mostrat el seu penediment. No ha pogut, però, evitar una sanció exemplar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)