Girona

“Va ser un estiu molt complicat per a mi”

Portu. L’atacant reconeix que l’oferta del Sevilla va fer-li ballar el cap en el mercat de fitxatges, al mateix temps que es mostra agraït i il·lusionat amb el present i el futur que l’espera al Girona

Cristian Portugués, Portu, va oferir ahir una entrevista a través dels mitjans de comunicació del Girona en la qual va repassar tant l’actualitat personal i col·lectiva com la tensió que va viure en el passat mercat de fitxatges, quan una oferta del Sevilla el va fer estar molt a prop de deixar Montilivi. “Va ser un estiu molt complicat per a mi, perquè jo al principi no volia sortir, però després va arribar una oferta interessant. En aquell moment va ser complicat, perquè passen moltes coses al teu voltant, però aquestes situacions et fan mentalment més fort i jo sempre intento agafar les coses positives de tot”, explica Portu, que fins i tot no va viatjar a Vila-real amb l’equip abans del tancament del mercat quan tot indicava que fitxaria pel club del Pizjuán. Finalment, però, la falta d’entesa entre el Girona i el Sevilla va frustrar l’operació i Portu es va quedar a Montilivi, un desenllaç que va mantenir la il·lusió intacta en el futbolista murcià: “En el meu cap hi havia totes les possibilitats, jo estava molt a gust aquí i des del primer moment he dit que Girona és casa meva. Sempre que em preguntaven deia que preferia quedar-me aquí, perquè jo i la meva família hi estàvem molt a gust, i tot el que va passar ho veig com un aprenentatge. Em quedo amb el fet d’estar en un lloc on m’estimen molt, amb uns companys que son un deu, som una família i anem tots a l’una.”

En aquest sentit, Portu va continuar demostrant la seva estima pel club i l’ambició de continuar escrivint història amb el Girona a l’elit: “Estic eternament agraït al Girona, cada dia aquí per a mi és un premi, és molt il·lusionador jugar cada partit a Montilivi. El Girona cada dia continua sent un repte i el meu pensament és portar l’equip al més amunt possible, on es mereix, que ara mateix és estar al més amunt possible de primera divisió i, per què no, algun dia tocar Europa.”

La paciència amb el gol

Portu també va parlar de com ha viscut la seva particular mala ratxa amb el gol aquesta temporada, en què el davanter no va veure porteria fins a la desena jornada, contra el Rayo Vallecano (2-1), quan va marcar els dos gols que acumula aquest curs (només una diana menys de les que sumava en aquest punt de la temporada passada, en la qual Portu va acabar com a segon màxim golejador del Girona amb onze gols –marcats en els primers 26 partits–, només superat pel pitxitxi Stuani, amb 21. “El dia del Rayo vaig tenir una sensació agredolça, perquè tornava a fer el que més m’agrada, que és ajudar l’equip marcant gols, i va ser molt bonic per a mi i per als que han estat al meu costat en tot moment, també quan la pilota no entrava, ja que va ser un alliberament. Però al final vaig tenir aquesta lesió que em va fer parar en un moment bo, i empipa una mica, però el futbol és així i s’ha d’acceptar tal com ve. Ara ja estic posat en la recuperació i cada vegada queda menys per tornar. També estaré eternament agraït a l’afició, perquè sempre ha estat al meu costat, donant-me suport, i per a un jugador és molt important que et valorin el treball, sobretot en aquests moments complicats. Et dona molts ànims.”

Finalment, l’atacant va comentar l’última victòria del Girona al camp del València (0-1), un partit que a Portu li va doldre especialment perdre’s pel seu passat valencianista: “Era un partit especial per a mi, marcat en vermell al calendari personal, perquè vaig passar molts anys allà i sempre és bonic retrobar-te amb la gent. Em va tocar quedar-me a casa per la lesió i no hi estava acostumat, va ser complicat veure el partit des de casa i vaig passar molts nervis. Des de fora es veu tot diferent, veus més espais que no pas quan estàs jugant dins el camp, però l’equip va estar molt seriós, defensivament de deu, i després de marcar el gol el vam mantenir com si fos or. Va ser un gran premi per a nosaltres, vam fer el que havíem de fer, defensar molt bé i, en atac, atacar els espais.”

EL SEVILLA

“No volia sortir, però després va arribar una oferta interessant i va ser difícil”

AGRAÏT I SATISFET

“Girona és casa meva. M’estimen i tinc uns companys que son un deu, som una família”

AMBICIÓ

“Vull portar l’equip al més amunt possible i, per què no, algun dia tocar Europa”

ELS GOLS I LA LESIÓ

“Vaig tornar a fer el que més m’agrada, però ara he hagut de parar en un moment bo”

EL CURS PASSAT

3
gols
acumulava Portu la temporada passada en la jornada 11, només un més que els dos actuals.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)