3a divisió FEF

La consolidació de Pol Gómez

3a divisió. El futbolista del Llagostera arriba a la quinzena jornada com el jugador més utilitzat per Oriol Alsina i és un dels quatre futbolistes que ho han jugat tot en la categoria. El protagonisme del lloretenc s’ha accentuat aquest curs

Amb 24 anys, Pol Gómez viu la seva tercera temporada al Llagostera. Després de dos cursos en què el lloretenc ha tingut un paper secundari en la plantilla que competia a segona divisió B, la seva explosió i bon rendiment ha arribat en el tercer: Gómez és el jugador de camp més utilitzat per Oriol Alsina, ha participat en tots els enfrontaments i no s’ha perdut ni un minut, una situació que li permet acumular 1.260 minuts a la gespa. De fet, aquesta xifra li permet deixar enrere el protagonisme que va tenir en tot el curs passat –1.093 minuts en 23 partits–, i va pel camí de sumar ben aviat en una temporada més presència que sumant les dues últimes.

Una de les claus de la consolidació del defensa lloretenc és la polivalència, ja que enguany l’hem vist tant de central com en el mig defensiu, sempre oferint un bon rendiment.

Els quatre magnífics

El Llagostera és un dels cinc equips que encara no han passat per la jornada de descans. Entre els clubs que acumulen 14 jornades, només hi ha quatre jugadors de camp que ho han jugat tot i Pol Gómez n’és un. En una plantilla àmplia i amb molta qualitat com la llagosterenca, mantenir-se al marge de les rotacions fins ara demostra quina importància ha adquirit el lloretenc en l’esquema de joc del conjunt del Gironès.

JUGADORS DE CAMP AMB MÉS MINUTS
14 jornades (1.260 minuts)
Pol Gómez Llagostera
Gaudioso Santfeliuenc
Guzmán Terrassa
Artur Gòdia Ascó
13 jornades (1.170 minuts)
Jaume Duran Santfeliuenc
Cárdenas AE Prat
Sergio Castillo Horta
Guillem Horta
Alfons Europa
Óscar Sierra Vilafranca
Castillo Castelldefels
Sergi Romero Figueres
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)