2a divisió FEF

Soni, els gols de l’esperança

2a divisió B. El davanter del Peralada, que ha jugat quatre partits en nou dies, va marcar diumenge el tercer gol en les últimes quatre jornades i ja ha igualat els registres del curs passat

La setmana passada va ser d’allò més moguda per a Kevin Soni, que va trepitjar quatre estadis diferents en nou dies. Després d’uns dies malalt que el van apartar dels entrenaments, el davanter del Peralada no va ser titular dissabte al camp del Terol, però va entrar en l’inici de la segona part i va contribuir a la victòria dels xampanyers. Quatre dies després, dimecres, es va estrenar aquest curs amb el Girona jugant els 90 minuts del partit de copa al camp de l’Alavés; dissabte va repetir amb el primer equip jugant els últims minuts a Mestalla contra el València, i diumenge va tornar amb el Peralada per jugar el partit sencer contra el Cornellà

El cert és que el camerunès es comença a guanyar les oportunitats amb el primer equip pel seu rendiment. Sense anar gaire lluny, diumenge contra el Cornellà només va necessitar dos minuts per inaugurar el marcador amb el seu tercer gol del curs, tots en els últims quatre partits. La millora en aquest aspecte és tan notable que Soni ja ha igualat el registre de la temporada passada. “Abans de venir aquí no era davanter centre i estava acostumat a un joc molt més directe, però el curs passat em van ensenyar molts aspectes tàctics i amb l’ajuda de jugadors com Stuani n’estic aprenent molt”, analitza el camerunès, que tot i això és exigent i es demana més, sobretot quan ha pogut jugar amb el primer equip. “És una oportunitat que he d’aprofitar i soc molt feliç de tenir-la, però sé que puc donar molt més i no estaré content amb el meu rendiment fins que no aporti moltes més coses i marqui més gols”, valora Soni.

Per continuar creixent, el punta té clar que ha “d’acumular minuts sigui amb el Peralada o amb el Girona” i sap que si vol més minuts amb el primer equip ha de “seguir millorant en tot i marcar més gols”. El que és segur és que si Soni continua amb l’olfacte ben afinat el Peralada tindrà un motiu més per creure en la remuntada. “Som molt joves i l’inici va ser difícil, però ara estem molt millor i ens salvarem”, sentencia el punta.

LA VALORACIÓ

Abans de venir no era davanter centre, però l’any passat em van ensenyar molts aspectes tàctics que m’ajuden a ser molt millor jugador
Estic content de l’oportunitat amb el Girona, però no del meu rendiment. Puc donar molt més i he de marcar més
Kevin Soni
davanter del peralada

Avui se sabrà si jugarà amb el Girona o amb el Peralada

Amb les nombroses baixes que té, el Girona es veu obligat en els últims partits a recórrer a jugadors del Peralada per completar la convocatòria. Dissabte passat a Mestalla van ser quatre els escollits –Soni, Valery, Andzouana i Montes– i aquesta jornada n’hi tornarà a haver, tot i que, amb la possible recuperació dels lesionats Stuani i Juanpe i del sancionat Choco Lozano, el més probable és que Eusebio Sacristán només n’hagi de convocar un. Això afavoriria en part el Peralada, ja que els seus futbolistes no hauran de fer un sobreesforç, però d’altra banda les circumstàncies de la jornada juguen en contra del conjunt xampanyer, i és que si bé la setmana passada tots els que van anar a Mestalla amb el Girona van poder acabar jugant diumenge amb el Peralada contra el Cornellà, demà serà impossible perquè coincideixen els dies.

Per aquest motiu Soni serà dubte en la convocatòria del Peralada fins avui mateix, tot i que tenint en compte que ofensivament, amb el retorn de Stuani i Choco Lozano, el Girona no és on més fluixeja, el més probable és que Eusebio citi algun carriler.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)