3a divisió FEF

El Sant Andreu, de marató

Copa Catalunya. L’equip quadribarrat va eliminar el Barça B en el partit de quarts de final, està viu en tres competicions i aquesta temporada ja ha jugat 20 enfrontaments entre la lliga a tercera divisió i les dues copes

“S’havia qüestionat si volíem continuar a la copa Catalunya, però som el Sant Andreu, som competitius, defensem la samarreta, aquesta és la nostra copa i hem demostrat que volíem passar.” Qui ho va dir, després d’eliminar el Barça B amb una ajustada victòria (1-0), és l’entrenador quadribarrat Mikel Azparren, que enguany està tenint un autèntic maldecap a dosificar els seus jugadors. I és que, amb el pas a semifinals de dimecres, el Sant Andreu té oberts tres fronts: la lliga, la copa –li falta jugar la tornada de setzens contra l’Atlético– i la copa Catalunya. L’acumulació de partits, tractant-se d’un conjunt de tercera divisió, està sent enorme. Entre les tres competicions el quadre barceloní ha disputat ja vint partits: dotze de lliga –5 empats, 4 empats i 3 derrotes–, quatre de copa –2 victòries en la pròrroga, 1 empat i 1 derrota– i quatre de copa Catalunya –3 victòries i 1 empat–. “Seguim vius en tres competicions, que no és normal ara com ara per un equip de la nostra categoria, però estem molt orgullosos”, explicava l’entrenador del Sant Andreu després de la darrera victòria. El tècnic i la plantilla, això sí, tenen molt clar que la prioritat és la lliga. “Ara hem de pensar a recuperar les cames i el cap perquè diumenge arriba el nostre objectiu de veritat”, va concloure Mikel Azparren.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)