Girona

Eusebio: “Un triomf contra el Leganés en permetrà fer un pas encara més gran cap al nostre objectiu”

1a divisió. El tècnic del Girona veu en el partit contra el Leganés de demà una gran oportunitat per consolidar el bon moment de joc i resultats que viu la seva plantilla

El tècnic del Girona ha valorat aquest migdia l’enfrontament que demà al vespre enfrontarà als blanc-i-vermells contra el Leganés a l’estadi de Montilivi (20.45 h).

La convocatòria.

Per al partit d’aquesta jornada, el Girona recupera jugadors importants com Stuani i Juanpe després que hagin superat les seves lesions. D’altra banda, Choco Lozano també torna a la llista després de complir un partit de sanció. Douglas Luiz i Portu, en la recta final de les seves dolences, encara no poden estar a disposició d’Eusebio. El tècnic gironí ha tornat a cridar per aquest partit el carriler del filial Valery.

El bon moment de l’equip.

“Els bons resultats que hem obtingut malgrat les lesions demostren que som un equip. Tenim una plantilla compensada, que esperaven una oportunitat i l’han aprofitat. És una gran notícia per a nosaltres, ja que per assolir els objectius que desitgem, necessitem a tota la plantilla”.

El rival.

“El Leganés és un gran rival, que competeix molt bé i que ha sigut capaç de guanyar al Barça i d’empatar amb l’Atlético. Ha tingut opcions de puntuar en tots els partits però se li ha escapat el premi per petits detalls. Ens espera un rival molt complicat, que vol canviar la dinàmica en la que es troba i que ens exigirà el màxim”.

Importància del partit.

“Són tres punts per donar continuïtat a la bona feina que estem fent. Les últimes actuacions ens han donat confiança, solidesa i bones sensacions, i un triomf contra el Leganés en permetrà fer un pas encara més gran cap al nostre objectiu”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)