2a divisió FEF

Sant Adrià, un fortí a explotar

2a divisió B. L’Espanyol B espera mantenir la seva gran línia a casa amb una victòria contra l’Ontinyent que l’afermi a la part alta

Jugar a la ciutat esportiva Dani Jarque s’està convertint en tot un tràngol per als equips visitants. L’Espanyol B s’hi troba molt còmode i ha puntuat en tots els partits que hi ha disputat aquesta temporada (dos empats i tres victòries). Aquests resultats han estat clau perquè l’equip sigui a la part alta, lluitant per accedir a la zona d’ascens. Avui (17 h, per Esport 3) els de David Gallego cercaran de mantenir aquesta bona tendència contra l’Ontinyent, en un matx que el tècnic considera trampa, perquè el rival ha canviat d’entrenador aquesta setmana: Vicente Parras ha rellevat Miguel Ángel Mullor. “Tenim un handicap: el rival ha canviat d’entrenador i desconeixem com jugaran”, afirma David Gallego, que tot i això confia que l’identitat del seu equip com a local sigui suficient per obtenir el botí dels tres punts: “Som sòlids com a locals i estem aconseguint jugar al que volem durant molt de temps. Estic molt content.”

Fam a Olot i Peralada

Els dos representants gironins de la categoria visitaran dos filials. L’Olot se les haurà amb el Vila-real B, el líder del grup tercer amb els mateixos punts que el darrer rival dels garrotxins, l’Hèrcules. Sense por i amb l’ambició de poder fer el salt al grup d’equips de la part mitjana alta de la taula, els olotins van a terres castellonenques sense baixes i amb Jordi Masó i Jose Martínez recuperats.

El Peralada, en descens des de fa setmanes, vol els tres punts contra l’Atlètic Llevant per treure el cap de la part baixa i confirmar la línia ascendent dels dos darrers partits –quatre punts de sis possibles–. El tècnic Chicho Pèlach no podrà disposar de Valery, Álamo, Paik, Santi Bueno i Nahuel.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)