2a divisió FEF

L’Olot, de líder en líder

Complicat. Els olotins visiten el Vila-real B, primer en la taula amb els mateixos punts que l’Hèrcules, conscients que revertir la situació –dos punts de dotze– serà una missió molt difícil

Com ja va fer la jornada passada a casa contra l’Hèrcules (0-0), l’Olot s’enfronta al líder del grup tercer de segona B, el Vila-real B, a la ciutat esportiva del conjunt castellonenc a les 18 h. L’equip de la Garrotxa està immers en un tram dur del calendari que li ha fet perdre pistonada amb la part mitjana-alta de la taula –és desè, però a només dos punts del descens–. “Serà un partit molt complicat ja que ens enfrontem a un equip que és el líder, i això vol dir que està fent bé les coses. En aquest grup és difícil no trobar-te un partit complicat. Tenim un calendari dur i sabem que ens enfrontem a un equipàs”, comenta el tècnic de l’Olot, Raúl Garrido, conscient que el Vila-real B, com l’Hèrcules, és un dels candidats a l’ascens a segona A. “El Vila-real B és un filial sense les obligacions d’accedir al play-off que sí que té l’Hèrcules. És un equip jove amb molta qualitat i conec molt bé la casa, sé que tindran la intenció de pujar si poden”, assenyala el valencià, que hi afegeix: “El club fa molt de temps que és un exemple de futbol de base. Tenen facilitat per detectar talents i treballar-ho bé. És d’elogiar, sempre han proporcionat bons jugadors i amb una idea de joc clara.”

L’Olot, des de fa temps, ha perdut la por a visitar segons quins rivals o estadis. La convicció d’esgarrapar algun resultat positiu és un bon punt de partida per acabar-ho aconseguint. “Volem ser competitius, forts, valents amb la pilota i intensos sense. Si seguim en aquesta línia estarem més a prop del triomf, tot i que serà complicat”, diu Raúl Garrido, que analitza les baixes del rival: “Si Samuel Chukwueze està amb el primer equip no negarem que és millor per a nosaltres. El curs passat Raba va jugar en contra nostre i ens va fer dos gols. A més, no tindran els centrals habituals ni Franquesa, el seu màxim golejador.”

Per contra, Garrido tindrà tota la plantilla a la seva disposició després de recuperar Masó un cop complerta la sanció per acumulació de targetes. Aquest fet ha obligat el tècnic a descartar Jaume Pol i Oriol Pujadas.

€LA PRÈVIA

Volem ser competitius, forts, valents amb la pilota i intensos sense. Si seguim en aquesta línia estarem més a prop del triomf
Serà un partit molt complicat ja que ens enfrontem al líder, i això vol dir que està fent bé les coses
Raúl Garrido
entrenador de l’Olot
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)