Nàstic

A poc a poc i bona lletra

Nàstic. Els deu dies entre la desfeta d’Albacete i la visita del Saragossa permeten a Enrique Martín, que demana paciència, aprofundir en molts aspectes a millorar, des de la intensitat fins a l’estratègia

“El primer objectiu és sortir de la zona baixa per Nadal. Guanyar o perdre ara no vol dir res, no cal pensar-hi gaire. Això és una carrera de fons, una qüestió de temps perquè tot vagi fluint.” Enrique Martín demana paciència i, sobretot, no fer drames de les derrotes, per clares i dures que siguin, com la de divendres de la setmana passada al camp de l’Albacete. És en aquest context que el tècnic navarrès aprofita els deu dies que hi ha entre el partit d’Albacete i el que ve, dilluns al Nou Estadi contra el Saragossa, per treure conclusions positives de l’última derrota i, sobretot, per aprofundir en molts dels aspectes que s’han de millorar, des de la intensitat fins a l’estratègia, passant per la tàctica. Enrique Martín considera que el partit d’Albacete, en què no nega que van fer “el ridícul” –l’actuació del porter Becerra va evitar una derrota més àmplia que el 2-0 final–, ha servit perquè l’equip torni a la realitat després de la victòria del debut del tècnic i es posi les piles. “La setmana ha anat molt bé. Ara a veure si hi posem la cirera guanyant el Saragossa, però això ja és una altra història”, afirma.

Els lesionats

Enrique Marín té les lesions de llarga durada d’Iván López i César Arzo –admet que li agradaria que s’ocupessin les seves fitxes amb alguna incorporació si fos possible–, a més dels problemes físics que arrosseguen Abraham i Uche, i la lesió quasi superada de Ramiro Guerra. En principi cap dels tres últims jugadors esmentats estarà a punt dilluns, però molt probablement sí la jornada següent.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)