2a divisió FEF

Volen dos punts en el 94’

2a divisió B. El Peralada s’avança dues vegades en el marcador amb gols de Pau Miguélez al camp de l’Atlètic Llevant, però els locals igualen el partit amb un gol des dels onze metres en l’últim instant

at. llevant 2 peralada 2

ATLÈTIC LLEVANT:Joan Ramos, Pascual, Sito (Àlex, 65’), Mongil (Pepelu, 59’), Álvaro Moreno, Manzanera, Joan, Blesa, Juan Delgado, Arturo Molina i Manu Viana.PERALADA:Suárez, Iago López, Jordan, Rober Sierra, Kilian, Giorgi, Montes, Pau Miguélez (Jofre, 60’), Yuya (Teo, 76’), Andzouana (Moha, 68’) i Soni.GOLS:0-1 (26’) Pau Miguélez. 1-1 (36’) Pascual. 1-2 (53’) Pau Miguélez, de penal. 2-2 (94’) Pepelu, de penal.ÀRBITRE:González González.T.G.:als locals Mongil, Arturo Molina i Pascual; i als visitants Iago , Soni, Vito i Jordan.T.V.:a Montes, després del final.

El Peralada va tornar de la visita al camp de l’Atlètic Llevant amb un dels punts més amargs que deu haver sumat mai. Els xampanyers van acabar empatant a dos un partit que tenien al sac i ben lligat amb dues dianes de Pau Miguélez. El col·legiat, però, li va fer desfer el nus en el minut 94 amb un penal més que rigorós de Jordan. Amb la pena màxima van volar dos punts que permetien als xampanyers encadenar el segon triomf a domicili i sortir per primera vegada des que hi va entrar de la zona de descens, com a mínim momentàniament.

L’inici del partit no va ser fàcil, i és que el filial granota va sortir endollat i posant pressió a la porteria de Suárez. De fet, Arturo Molina només va necessitar uns quants segons per posar a prova el porter asturià per primera vegada i després els locals van tenir algunes accions d’estratègia que el Peralada va saber defensar bé. La tendència va canviar a poc a poc i després de dos avisos de Soni i Andzouana va arribar el torn de Pau Miguélez, que va obrir la llauna –per tercera vegada fora de casa– amb un golàs de falta (26’). L’alegria del primer gol va ser efímera, i és que deu minuts després Pascual va igualar el marcador amb una rematada de cap en la sortida d’un córner. Encara hauria pogut ser pitjor per als de Chicho, i és que abans del descans els locals van tenir un penal però Suárez va aturar el xut de Blesa.

En la represa els xampanyers van sortir amb força i Pau Miguélez va tornar a ser protagonista transformant un penal comès per Pascual (53’). Amb l’1-2 els xampanyers van fer un pas enrere, amb canvis buscant la fortalesa defensiva com l’entrada de Teo per Andzouana, però es van mantenir molt sòlids, controlant sense problemes els atacs locals. Manu Viana i Blesa, amb dos xuts des de força lluny, van ser els únics que van inquietar la porteria de Suárez però sense gaire perill. Quan el triomf ja semblava cantat, passats els tres minuts que s’havien afegit, el col·legiat va xiular un penal de Jordan que ni el conjunt local havia protestat i aquesta vegada Suárez no va poder aturar el xut de Pepelu.

Camí dels vestidors després del final, l’àrbitre va expulsar Montes.

És un empat dolorós perquè havíem fet un gran partit, competint d’allò més bé, i se’ns escapen dos punts en l’últim segon
L’equip està treballant bé i ens falta acabar de millorar els petits detalls i la presa de decisions per sumar de tres en tres
El penal no existeix. L’assistent estava a prop i no l’ha xiulat, però són coses que passen
Narcís ‘Chicho’ Pèlach
entrenador del peralada

Debut de Teo i estrena de Yuya com a titular

El mitjapunta japonès Yuya Nakasaka va debutar la setmana passada contra el Cornellà i ahir ja va tenir la primera oportunitat com a titular en un onze condicionat per les baixes de Paik, Nahuel Ferraresi i Valery. A banda de Yuya, les altres dues novetats respecte a l’últim partit van ser Andzouana i Giorgi.

La bona notícia del dia va ser el debut del central Teo Quintero, l’únic jugador de camp que no havia participat, un cop recuperat de la lesió que es va fer el curs passat amb el juvenil.