2a divisió FEF

L’inici amb més força

En plenitud. El Lleida Esportiu, que ha enllaçat dues victòries per primer cop aquesta temporada, ha signat la millor arrencada des de la refundació

El Lleida Esportiu va guanyar diumenge com ho fan els equips en estat de gràcia: sense lluir, gairebé per inherència. La classificació, però, és freda i no entén de partits bonics i partits lletjos. Entén de victòries, empats i derrotes. I enguany, el conjunt de la Terra Ferma acumula uns números que donen motius per creure en un final de primavera ple d’alegries. El fet de superar l’Alcoià, d’altra banda, va permetre als de Gerard Albadalejo assolir un objectiu que feia temps que estava marcat però que es resistia des que va començar la lliga: encadenar dues victòries. Això, unit a la bona trajectòria que ja duia l’equip, ha fet que els blaus consolidin la seva condició de favorit: el Lleida ha sumat 23 punts i té l’Hèrcules, que és líder, a tocar. Els alacantins tenen només un punt més.

El conjunt de la capital del Segrià viu un dels moments més dolços dels últims anys. De fet, des de la refundació del club l’estiu del 2011, el Lleida Esportiu no començava tan bé una temporada. El millor precedent és el del curs 2012/13, quan, competint de manera excepcional en el grup 2, el conjunt entrenat llavors per Toni Seligrat va sumar 22 punts en les primeres dotze jornades. El desenllaç d’aquella campanya seria una classificació per al play-off en la darrera jornada. També són positius dos precedents més, que han de servir per mantenir la tensió: el del 2014 i el l’any passat, en què els blaus van començar força bé (21 punts) però van desinflar-se i van quedar-se fora de la promoció.

Exigència màxima

Amb el record de fa un any encara recent, el cos tècnic i els jugadors remarquen el valor de mantenir la tensió. “És molt important haver encadenat dues victòries i haver guanyat tres dels darrers quarte partits, i hem fet coses que estan molt bé, però si volem continuar millorant i progressant hem de seguir sent exigents i treballar, que l’objectiu és molt ambiciós”, remarcava després de la victòria contra l’Alcoià Gerard Albadalejo, que hi afegia: “Estic content i feliç i cal felicitar els jugadors, però hem de mirar en què hem fallat perquè les errades no es repeteixin.” En uns termes molt similars parlava el mig Josep Calavera: “Donem molt de valor a les dues victòries seguides, però no ens podem relaxar, que volem estar a dalt. Toca pensar a buscar el triomf el cap de setmana que ve a Eixea.”

LES FRASES

Temporada 2011/12 17 punts
L’equip, dirigit per Emili Vicente, va acabar 7è amb 59 punts
Temp. 2012/13 22 punts
L’equip, dirigit per Toni Seligrat, va acabar 4t amb 66 punts (al grup 2)
Temp. 2013/14 20 punts
L’equip, dirigit per Toni Seligrat, va acabar 2n amb 68 punts
Temp. 2014/15 21 punts
L’equip, dirigit per Imanol Idiakez, va acabar 5è amb 61 punts
Temp. 2015/16 18 punts
L’equip, dirigit per Imanol Idiakez, va acabar 4t amb 67 punts
Temp. 2016/17 14 punts
L’equip, dirigit per Gustavo Siviero, va acabar 8è amb 56 punts
Temp. 2017/18 21 punts
L’equip, dirigit per Gerard Albadalejo, va acabar 7è amb 55 punts
Temp. 2018/19 23 punts
L’equip, dirigit per Gerard Albadalejo, és tercer i té el líder a només un punt.
Valorem molt les dues victòries, però ara no podem relaxar-nos, que volem estar a dalt
Josep Calavera
MIG DEL LLEIDA ESPORTIU
Estic feliç i content, però l’objectiu és molt ambiciós, hem de mirar on hem fallat i seguir millorant
Gerard Albadalejo
ENTRENADOR DEL LLEIDA ESPORTIU

Aprofitar el factor Pedro Martín

Si hi ha un futbolista que exemplifiqui el bon estat del Lleida és l’atacant Pedro Martín, que diumenge va fer un doblet i ja és el pitxitxi del grup amb 8 gols. Gerard Albadalejo està molt content amb el rendiment de l’andalús. “Estic molt feliç que Pedro Martín continuï fent gols. Està tenint punteria i cal aprofitar aquest moment, perquè potser arriba un punt de la temporada en què no marcara tant”, analitzava el tècnic, que parlava d’una eventual sortida en el mercat d’hivern: “No tinc cap por que marxi: té contracte signat amb nosaltres i si no el compleix serà perquè algú haurà pagat la seva clàusula de rescissió. Així és el futbol.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)