Girona

Olunga i Kayode tampoc van funcionar

La poca pólvora dels companys de Cristhian Stuani en la punta d’atac no és un problema nou per al Girona, que també va patir del mateix mal la temporada passada, la primera a l’elit del club de Montilivi. L’equip de Pablo Machín va disfrutar d’un inspiradíssim Stuani, que va marcar 21 gols i va estar ben secundat per Portu (11), però la segona línia en la davantera va fer figa. El Girona va apostar a l’estiu per dos jugadors prou exòtics, el kenyà Michael Olunga, que va venir cedit procedent de la lliga xinesa, i el nigerià Larry Kayode, que després de destacar a l’Àustria de Viena i de fitxar pel Manchester City també va arribar com a préstec a Montilivi.

L’invent, però, no va sortir com s’esperava, i és que Olunga va acabar la temporada amb tres gols en 430 minuts –tots tres marcats en un sol partit contra Las Palmas– i Kayode ni tan sols es va estrenar en els 12 duels que va disputar abans d’abandonar l’equip a l’hivern. També va marxar a mig curs l’extrem Marlos Moreno, que només va jugar dos partits i tampoc va marcar cap gol. Encara més greu va ser el cas de Farid Boulaya, que no va ni debutar i al gener va marxar al Metz.

INSUFICIENT

3
gols
va marcar Olunga, tots contra Las Palmas. Kayode ni es va estrenar en mig any, com tampoc Marlos i Boulaya.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)