Girona

Els veterans del Girona, d’aniversari

Celebració. L’associació de veterans del Girona commemorarà els 10 anys de la seva creació amb un partit contra el Barça dissabte

El gener del 2009, l’associació de veterans del Girona començava a caminar amb el lideratge d’un ex jugador de l’entitat amb un llarg recorregut dins el futbol professional com Narcís Julià. Sota el paraigua i amb el suport del club, aleshores presidit per Josep Gusó, l’agrupació de futbolistes que en algun moment havien vestit la samarreta blanc-i-vermella va començar a jugar partits amistosos i a convertir-se en un punt de trobada dels jugadors amb passat a Montilivi. Ara, una dècada després, volen celebrar aquesta trajectòria amb un partit amistós contra l’Agrupació Barça Jugadors, que reuneix els veterans de l’equip blaugrana.

Així doncs, dissabte a la tarda, Montilivi serà el marc del partit entre el Girona i el Barça de veterans. Serà a les 5 de la tarda i l’entrada serà gratuïta per al públic en general. A la gespa s’hi podran veure noms com Paco Montes, Xavi Acín, Carles Giralt, Jaume Pujolràs, Albert Serra o Fran González. Per part blaugrana, caldrà veure quina selecció de noms aterra a l’estadi del Girona.

Aquest no serà el primer enfrontament entre els veterans del Barça i del Girona que es juga a Montilivi. Recentment, blanc-i-vermells i blaugrana s’han vist les cares diverses vegades: el setembre del 2005, en plena celebració dels75 anys del club gironí, un equip amb figures com Milla, Luis Enrique o Guardiola va jugar contra els veterans del Girona, i l’any següent van tornar. Ja amb l’associació actual constituïda, el Barça va tornar a Montilivi l’octubre del 2010 per disputar el torneig de veterans que es va disputar per Sant Narcís. Els veterans del Girona també han disputat altres partits amistosos i tornejos en diversos punts de la demarcació en els últims anys.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)