Girona

Amb la mirada en el 25-N

Espanyol-Girona. La jornada de descans ha de servir per recuperar efectius amb vista al partit al RCDE Stadium i l’àrea esportiva també té el roc a la faixa d’un fitxatge fora de termini

Si no hi hagués jornada de descans, el Girona no podria disposar aquest cap de setmana, per lesió, de Stuani, Douglas Luiz, Portu, Aday ni Mojica, però la tercera aturada de lliga hauria de permetre a Eusebio recuperar efectius amb vista al partit del dia 25 al camp de l’Espanyol.

És l’hora dels recuperadors i dels fisioterapeutes. La recaiguda de Stuani no va ser greu –de fet, l’uruguaià va completar els 90 minuts contra el Leganés–, però sí prou important perquè el pitxitxi hagi estat desconvocat per l’Uruguai per als partits contra el Brasil (a Londres) i França (a París) dels pròxims dies. Si tot va bé, Stuani hauria d’estar al 100% per enfrontar-se a l’Espanyol i deixar del tot enrere unes molèsties que li van aparèixer just després de l’anterior parèntesi de lliga, que va dur l’Uruguai de gira pel Japó.

Portu i Douglas Luiz no volen perdre’s tampoc el partit al RCDE Stadium, tot i que els serveis mèdics volen ser molt cauts per evitar que recaiguin. El trencament que es van fer als isquiotibials –tots dos es van trencar de la mateixa zona– va ser considerable, sobretot en el cas de Portu, que avui fa 18 dies que es va esparracar i que té encara deu dies abans del partit contra l’Espanyol. Douglas es va lesionar quatre dies després, en el partit de copa a Vitòria. La presència tant de l’un com de l’altre encara és dubtosa.

Sis dies per fitxar

El Girona té un roc a la faixa que no té cap més equip de primera, que és la possibilitat d’incorporar un jugador de la lliga espanyola per la lesió de llarga durada de Mojica. Les urgències hi són, perquè no hi ha ningú més enllà de Porro i Planas als carrils, tot i que els bons resultats (7 punts dels últims 9) fan que les alarmes no sonin tan fort.

L’àrea esportiva només té sis dies de temps (fins dimarts) per decidir si fa ús de la finestra per incorporar algun jugador que la lliga li ha obert de manera excepcional. Quique Cárcel treballa bàsicament en alguna cessió, perquè el marge econòmic de què disposa és escàs i en cap cas es pot permetre pagar cap traspàs. El club ha trucat a la porta de Barça i Madrid preguntant per jugadors del filial, i una altra via per sortir del pas també és plantejar a equips de primera i segona A cessions, però amb opció de compra obligatòria.

CRISTIAN STUANI
El davanter uruguaià s’ha quedat a Girona i no podrà afrontar el doble compromís de la seva selecció en els propers dies (contra el Brasil a Londres i contra França a París). El pitxitxi treballa per fer net de les molèsties a l’adductor.
PORTU
El murcià es va fer un trencament important a la zona dels isquiotibials en la segona part del partit contra el Rayo i s’ha perdut els compromisos de lliga contra el València i el Leganés. Treballa contra rellotge per arribar a temps al camp de l’Espanyol.
DOUGLAS LUIZ
Tot i que Eusebio el va preservar inicialment a Vitòria, el brasiler va acabar saltant a la gespa de Mendizorrotza en el tram final del duel de copa i es va lesionar, també als isquiotibials. Va abandonar el camp en llitera i les proves van confirmar el trencament.
EL REFORÇ
Amb la lesió de llarga durada de Mojica, el Girona ha rebut el vistiplau de la lliga per fer un fitxatge fora de termini. La data límit per incorporar aquest jugador és el dia 20, quan estaria en condicions (si arriba) de jugar al camp de l’Espanyol.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)