Girona

Jonas Ramalho

Defensa del Girona

“Amb treball, tot arriba”

Jonas Ramalho ha participat de manera íntegra en els quatre partits del Girona entre la segona i la tercera aturada de la competició, tres dels quals han acabat amb la porteria a zero. El basc va debutar a Anoeta i ja no s’ha perdut ni un minut més. “Estic molt content. Al principi, em va costar per les lesions, però soc un jugador que sempre treballo. I amb treball, sempre arriba el teu moment. Crec que em va arribar i ho vaig aprofitar. Vull agrair al mister l’oportunitat”, va explicar Ramalho després de l’entrenament que l’equip va fer a La Vinya. Coincidint amb l’entrada a l’equip de Ramalho, Eusebio ha consolidat l’esquema amb tres centrals. Ara el tècnic aprofita el parèntesi en la competició per insistir en diversos aspectes. “Crec que aquestes setmanes són bones per polir petits detalls, petits errors que es cometen. Són setmanes clau per millorar, per treballar petites coses puntuals que el mister vol”, assenyala l’exjugador de l’Athletic.

Tot i que el Girona tenia l’oportunitat d’arribar a l’aturada amb un avantatge de deu punts respecte a la zona de descens –ara és de set, després de l’empat contra el Leganés–, Ramalho valora el punt. “Sabíem que havíem d’aconseguir els tres punts, però també som intel·ligents i sabem que és important no perdre. L’equip està rendint molt bé. Els principis de lliga sempre costen, i més ara que ja no som la sorpresa de l’any passat, però hem entrat en una dinàmica molt bona i esperem que continuï”, explica Ramalho, un dels futbolistes que van créixer amb el Girona a segona A. “Els que hem patit tant temps les èpoques de segona estem molt contents i ho valorem molt tot. El club ha fet un salt molt gran en tots els aspectes i tot ha millorat moltíssim. Això s’agraeix. Som feliços per haver dut el Girona on és i esperem que segueixi molts anys així.”

El buit als carrils

El Girona ha decidit que s’esperarà fins al mercat d’hivern per reforçar una plantilla molt debilitada als carrils arran de les lesions de Mojica i Aday. Ramalho, fix ara a l’eix de la defensa, és una de les poques alternatives a Pedro Porro al carril dret. “Ho vaig valorar amb el mister”, admet. “Quan era més petit feia de lateral, i això m’ajuda a poder fer de carriler. Em sento molt més còmode de central, però ja vaig dir al mister que si en algun moment cal fer de carriler no tindré cap problema i intentaré fer-ho tan bé com pugui.”

L’ATURADA

“Ens va bé per polir detalls i per treballar coses puntuals que el tècnic vol”

S’OFEREIX

“Em sento millor de central, però ja vaig dir al tècnic que si cal puc jugar de carriler”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)