Reus

Una cita d’especial transcendència

Reus. L’equip vol abstraure’s de la crisi del club i obtenir un triomf que seria vital contra un rival directe

El Reus ha conviscut tota la temporada amb el caos. Des del punt de vista institucional no s’han fet els deures, però la plantilla s’ha sabut abstraure de tot plegat i continua plantant cara. Així, tot i que la situació és difícilment sostenible, ja que els jugadors fa dos mesos que no cobren, l’equip encara no ha claudicat. És cert que la setmana passada va caure en posicions de descens, però la lluita és aferrissada i els de Xavi Bartolo tenen avui una molt bona oportunitat per abandonar aquestes places. I és que qui visita el municipal és un Extremadura que ha començat força pitjor que el Reus i és penúltim. L’equip d’Almendralejo, de fet, arriba al partit d’avui en plena crisi –tres derrotes consecutives i nou gols encaixats en aquests partits– però amb una raó per a la fe: estrena entrenador. L’extècnic del Nàstic Antonio Rodríguez, Rodri, ha agafat les regnes del conjunt blaugrana aquesta setmana amb la fita de capgirar la mala tendència de l’equip i començar a escalar posicions. D’arguments en té, ja que la plantilla de l’Extremadura té futbolistes de quirats, entre els quals destaca el barceloní Enric Gallego, que en el seu debut en la categoria està arrasant: ja ha fet nou gols.

Més enllà de la situació institucional, amb la qual conviu des de fa mesos, el que més preocupa Xavi Bartolo –que recupera Gus Ledes– és el fet que el rival serà més imprevisible i estarà més motivat amb l’arribada de Rodri a la banqueta. “Aquest canvi no ens ha permès preparar el partit basant-nos en les visualitzacions de jornades anteriors”, va explicar el tècnic roig-i-negre, que creu que la cita d’aquesta tarda és la més transcendent que ha tingut: “És el partit més important que hem disputat fins ara, perquè el rival està darrere nostre i seria bo poder obrir forat.”

LES FRASES

És el partit més important que hem disputat fins ara, perquè el rival està darrere nostre i seria bo poder obrir forat
Xavi Bartolo
ENTRENADOR DEL REUS
Partim de zero, hem d’oblidar el passat i busquem un remei. Hi ha d’haver més solidaritat per protegir-nos millor
Antonio Rodríguez
ENTRENADOR DE L’EXTREMADURA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)