Girona

Evolució per a l’optimisme

Bon camí. Stuani s’entrena amb el grup i confia estar bé per enfrontar-se al seu exequip. Portu treballa al gimnàs, però també hi és a temps

Cristhian Stuani i Cristian Portugués són els principals arguments ofensius del Girona, que s’ha hagut d’acostumar les últimes setmanes a competir sense dos futbolistes que acaparaven minuts i protagonisme. Tant l’uruguaià com el murcià s’estan refent de les molèsties que els han impedit estar en condicions, i la seva evolució fa ser optimista respecte a la possibilitat que puguin jugar diumenge a l’RCDE Stadium.

Stuani va treballar amb normalitat en l’entrenament que va fer ahir al matí l’equip al centre La Vinya, al PGA. El màxim golejador de l’equip va jugar sencer l’últim partit abans de l’aturada, contra el Leganés, però no va poder marxar amb la doble cita de la seva selecció per culpa dels problemes als adductors que arrossega des de l’aturada anterior.

Portu no va participar en l’entrenament d’ahir al matí, sinó que va fer treball específic al gimnàs. El parèntesi, però, no l’ha de descartar per al partit de diumenge al camp de l’Espanyol. El murcià es va lesionar contra el Rayo –el dia que va trencar la seva sequera amb un doblet– i s’ha perdut els dos últims partits del Girona. Qui més difícil ho té per tornar és Douglas Luiz, que es va fer un trencament muscular en el duel de copa al camp de l’Alavés. El migcampista brasiler va fer treball al marge del grup.

La força del grup

Amb els casos a part de Johan Mojica i Aday Benítez, lesionats de gravetat, el Girona comença a superar l’allau de baixes, accentuada en la visita a Mestalla, que va afrontar sense Juanpe, Douglas Luiz, Stuani, Portu i Choco Lozano (estava sancionat), a més de Mojica i Aday.

“Estem recuperant els jugadors que tenien molèsties. És molt positiu per a tota la plantilla poder disposar de tots els futbolistes. Alguns encara arrosseguen molèsties, però estic convençut que tots fan esforços per estar com més aviat millor amb l’equip”, comenta Àlex Granell, que valora la resposta de l’equip –ha fet 8 punts dels últims 12 en joc– en un moment delicat. “El més positiu és que el Girona ha demostrat que té una plantilla molt vàlida i competitiva. No hi ha titulars i suplents, sinó una plantilla formada per molts futbolistes, tots amb moltes capacitats”, explica el capità blanc-i-vermell.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)