Nàstic

Empat agredolç del Nàstic contra l’Almeria (2-2)

Nàstic. Els grana han mostrat moments de bon joc però no han pogut endur-se el triomf tot i avançar-se en el minut 3

El Nàstic de Tarragona no ha pogut passar de l’empat contra l’Almeria tot i que les coses se li han posat molt de cara. El conjunt grana s’ha avançat ben aviat, en el minut 3, amb un gol d’Imanol que feia somiar als grana, que han controlat el primer temps. Quan els d’Enrique Martín veien possible arribar al descans guanyat, dos gols en cinc minuts de Lucien Owona ha permès l’Almeria capgirar el resultat.

En l’inici de la represa, els andalusos han tingut un parell d’ocasions davant Isaac Becerra, que ha evitat que l’Almeria obrissin més forat. El Nàstic ha buscat l’empat amb insistència i l’ha aconseguit a través de Manu Barreiro, que ha rematat una falta picada per Rocha. Sebas Coris ha tingut molt a prop el tercer gol grana després d’una gran jugada personal però René ho ha evitat. Quan el partit ja moria, l’àrbitre ha expulsat el visitant Juan Carlos per doble groga i això ho ha aprofitat el Nàstic per posar contra les cordes a l’Almeria, però no ha estat capaç d’endur-se els tres punts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)