Nàstic

Fuites i reparacions

Nàstic. Els grana espatllen un inici de partit esperançador, amb gol inclòs del debutant Imanol, per culpa de dues faltes seguides mal defensades, però Manu Barreiro ho arregla i salva un punt

NÀSTIC 2 ALMERIA 2

NÀSTIC:Becerra; Sebas Coris (Brugui, 69’), Djetei, Albentosa, Fali, Abraham; Imanol García, Ramiro Guerra, Javi Márquez (Rocha, 57’); Luis Suárez (Uche, 75’) i Manu Barreiro.ALMERIA:René; Romera, Owona, Trujillo, Andoni López; De la Hoz, Arzura (Eteki, 67’); Corpas (Narváez, 67’), Juan Carlos Real, Luis Rioja; i Álvaro Giménez (Sekou, 90’).GOLS:1-0 (2’) Imanol García. 1-1 (38’) Owona. 1-2 (43’) Owona. 2-2 (63’) Manu Barreiro.ÀRBITRE:Pizarro Gómez.T.G.:als locals Javi Márquez i Luis Suárez, i als visitants Andoni López i Eteki.T.V.:dues grogues al visitant Juan Carlos Real (89’).PÚBLIC:8.436 espectadors.

Als equips en mala dinàmica tot els costa més. Com ahir al Nàstic, que va protagonitzar un inici de partit esperançador contra l’Almeria, amb bon ritme i efectivitat gràcies al debutant Imanol García, però ho va espatllar per culpa de dues faltes seguides mal defensades i rematades per Owona. Sort que Manu Barreiro, quan més tocats semblaven els grana, va salvar un punt per a un equip que continua cometent errades importants –també en atac, on va faltar convicció per encarrilar el triomf després de l’1-0– i que ha d’esmerçar massa esforços a tapar les fuites. A l’equip d’Enrique Martín li convindria un partit plàcid, sense haver de remar contra corrent, per guanyar confiança. Però, per al cuer, no hi ha res fàcil.

Doble estrena al mig

Enrique Martín va situar d’inici Imanol García, fitxat aquesta setmana, i Ramiro Guerra, recuperat de les lesions que encara no li havien permès debutar, formant el mig del camp amb Javi Márquez. I l’estrena d’Imanol no hauria pogut ser més bona, ja que en el segon minut de joc va aprofitar una projecció amb el cap d’Abraham, i la indecisió de la defensa, per posar la bota i marcar el primer gol (2’). El Nàstic, més a prop del nivell d’intensitat que vol l’entrenador, tenia el partit força controlat i Luis Suárez, amb una bona acció individual i Coris, amb dues jugades en què li va faltar rapidesa i decisió per aprofitar situacions d’avantatge, van tenir el segon gol a prop. Però just després de l’acció del tossenc, l’Almeria va capgirar el marcador amb dos gols gairebé seguits del central Owona, que va rematar dues faltes de cap: en la primera va aprofitar un bloqueig de Trujillo sobre Fali (38’) i en la segona va guanyar la posició al valencià (43’).

Els cops són de mal superar, per al Nàstic, al qual se’l va notar descentrat en l’inici de la segona part. Els visitants Luis Rioja i Álvaro van tenir el tercer gol a tocar amb dos cops de cap de molt a prop, desviats per poc. Però quan el duel semblava més tancat i l’Almeria més còmode, Rocha, que acabava d’entrar al camp, va servir una falta al segon pal, força passada, i Barreiro va posar la cama i va superar René amb una rematada creuada al segon pal amb poc angle. Fins al final el partit es va mantenir obert, amb un xut de Coris fregant el pal després d’una gran acció individual en una àrea i Becerra esforçant-se per salvar l’enèsima falta mal defensada, en l’altra.

ELS VESTIDORS

Era molt important trencar la ratxa de tres derrotes. Hem mostrat més intensitat i l’afició ha estat molt implicada. Aquest és el camí
Estic tranquil perquè ara ja veig l’equip preparat per competir amb garanties
Enrique Martín
entrenador del nàstic
L’empat em deixa sensació amarga. Hem dominat més i han fet el 2-2 en una acció aïllada
Fran Fernández
entrenador de l’Almeria
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)