Més arguments per a la candidatura

Tensió. L’Horta va derrotar el Cerdanyola en un partit travat i amb incidents a la graderia

horta 3 cerdanyola 1

HORTA:Carles Santaló; Guillem, Casti, Javi Morales, Genís;  Galeano, Vives, Adri Lledó; Domi (Nahuel, 71’), Barrera (Gilbert, 52) i Jordan (Lluís Micaló, 75’).CERDANYOLA:Marc Briones; Álex Torres, Dani Martí, Alberto (Edgar Tejada, 39’), Ivan Rodríguez; Rubén (Aliaga, 74’), Uri Escabrós, Òscar; Roger (Javi López, 45’), Carlos Cano i Albert López.GOLS:1-0  (1’) Barrera. 1-1 (8’) Òscar. 2-1  (15’) Javi Morales. 3-1 (94’) Nahuel.ÀRBITRE:Romero Freixas.T.G:Als locals Vives i Javi Morales, i als visitants Àlex Torres, Òscar Garcia, Dani Martí  i Uri Escabrós.T.V.:Dues grogues al local Adri Lledó (76’) i directa al visitant Álex Torres (76’).COMENTARI:L’Horta vol estar a dalt, i contra el Cerdanyola  ja es va notar en el primer minut, amb una bona jugada per banda de Jordan i Guillem rematada a pler per Barrera. Els visitants no van decaure  tot i el gol inicial, i en una pilota aturada Òscar Garcia va fer el gol de l’empat. L’Horta no va deixar d’insistir i en un penal que Marc Briones va aturar en primera instància el rebot va arribar a Javi Morales per fer el 2-1. Briones va tornar a aturar un penal. Amb el partit trencat, Nahuel va fer el tercer. El partit va estar cinc minuts aturat per uns incidents a la graderia coincidint amb les expulsions del local Lledó i el visitant Torres.