El Prat recupera la primera posició

Triomf clar. Els gols a l’inici de cada part de Pau López i Toni van segellar la victòria local

PRAT 2 SANTS 0

PRAT:Andrés, Salva, Cárdenas, Héctor, Ricarte (Juanito, 42’), Putxi (Carlos García, 75’), Padilla, Pau López (Pla, 54’), Toni, Sergi Moreno i Zárate.SANTS:Yamandú, Fabregat, Alberto, David Cura, Picolo, Aleix, Gala (Michu, 78’), Juli, Borrull (Suma, 68’), Crivi (Fran, 78’) i Navarro.GOLS:1-0 (4’) Pau López. 2-0 (49’) Toni (49’).ÀRBITRE:Díaz Díaz.T.G.:Als locals Zárate i Juanito, i als visitants Aleix, Borrull, Suma, Fran, Juli, Michu i David Cura.COMENTARI:El Prat va tornar a ser líder després de derrotar el Sants en un partit en què va sortir des del primer minut a jugar camp rival. Una molt bona acció col·lectiva va acabar amb el primer gol: Putxi va filtrar passada a Salva, la va pentinar Zárate i Pau López va xutar dos cops abans de superar Yamandú. Els següents minuts van ser per als locals, però el Sants va començar a estabilitzar-se amb la pilota, i en un parell d’oportunitats a pilota aturada va tenir l’empat a prop: van anul·lar un gol a Borrull per fora de joc i Andrés va aparèixer per defensar la imbatibilitat dels seus. Com en la primera part, el Prat va aprofitar els primers minuts en la segona per marcar. Salva va penjar la pilota i Toni Larosa va enviar-la a la xarxa. Des de llavors, control del Prat, que sense estar encertat en el contraatac no va patir per emportar-se els tres punts.