Cedeix el lideratge a Terrassa

3a divisió. Viale, en un córner abans del descans, iguala la diana inicial d’Arranz. El Llagostera deixa de ser líder, però suma un punt de valor en un duel amb més intents locals

TErrassa 1 Llagostera 1

TERRASSA:Ortega; Dani Sánchez, Pallàs, Valls, Guti; Guzmán, Álex Fernández (Coro, 86’), Carreón (Serramitja, 65’), Daisuke, Balboa (Nils, 56’) i Arranz.LLAGOSTERA:Marcos; Amantini (Molist, 88’), Viale (Aimar, 78’), Pol Gómez, Sasha (Sergi, 65’), Pitu, Moussa, Maynau, Crespo, Eric Jiménez i Gil Muntadas.GOLS:1-0 (39’) Arranz. 1-1 (45’) Viale.ÀRBITRE:Albelda Bárcena.T.G.:al local Guzmán i al visitant Amantini.PÚBLIC:Uns 400 espectadors a l’Estadi Olímpic de Terrassa.

El Llagostera va cedir el lideratge després d’empatar al camp del Terrassa (1-1) en un partit amb més prudència per part dels dos equips que ocasions de gol. De fet, la primera mitja hora va ser prescindible: només un parell de tímids intents dels egarencs que no van inquietar Marcos. En el minut 37, va ser el Llagostera, en el seu primer avís, qui va tenir la més clara: Moussa i Maynau van triangular amb encert, i el segon va centrar al cap de Gil, que va rematar amb perill, però sense encert. Capritxós com és el futbol, en qüestió de dos minuts es va passar del possible 0-1 a l’1-0: Arranz va xutar al pal, i ell mateix va recollir el rebot, que va enviar de cap a gol.

Reacció immediata

Lluny d’enfonsar-se, però, el Llagostera va reaccionar, i més aviat del que es podria haver imaginat. En l’última jugada prèvia al descans, va trobar petroli en un córner rematat primer per Amantini i després per Viale, que va establir l’empat, firmant el seu cinquè gol aquest curs. La segona part va arrencar lenta, i no va agafar velocitat fins a l’entrada de Nils, que va sacsejar el patit, amb arribades de perill, entre aquestes un xut que els locals van reclamar com a penal per possibles mans. El Terrassa va pressionar en el tram final, si bé va topar amb un mur ben conegut, Amantini, que va tapar totes les pilotes que van arribar als seus dominis. Alsina va canviar Amantini per Maik per guanyar força al mig del camp i sense el central el Llagostera va defensar l’empat amb dents i ungles, conscient que el punt castigava més el rival que els del Gironès.

L’empat és just. Un punt en aquest camp és un bon resultat. El partit ha sigut molt igualat però potser el Terrassa ha tingut més possessió
Amb els canvis hem volgut anar a buscar el triomf, però si no es pot guanyar és important no perdre