Girona

En quadre a l’esquerra

Problema. La lesió de Planas deixa molt minvat el carril esquerre del Girona, que va preferir esperar-se al mercat d’hivern per fitxar després de perdre Aday i Mojica

La gran victòria del Girona al camp de l’Espanyol va deixar una sola nota negativa a l’equip gironí, la lesió de Carles Planas. El futbolista barceloní va notar unes molèsties musculars als isquiotibials en la primera meitat i va demanar el canvi tot just en el minut 33 de partit, quan Eusebio Sacristán va apostar per Marc Muniesa per ocupar el seu lloc al carril esquerre. Planas se sotmetrà avui a unes proves mèdiques que determinaran l’abast de la lesió, un contratemps que, si es confirma, suposaria un bon problema per al conjunt blanc-i-vermell. I és que el Girona quedaria molt minvat al carril esquerre, una posició en què els gironins ja van perdre fa unes setmanes Aday Benítez i Johan Mojica, tots dos lesionats de llarga durada.

Se la van jugar

Una vegada confirmada la greu lesió de Mojica –el colombià es va trencar el lligament encreuat anterior del genoll esquerre en un entrenament i ja no tornarà a jugar aquesta temporada–, el Girona tenia un termini extraordinari de 15 dies per poder fitxar, però el club no va fer efectiva aquesta opció i va preferir esperar-se a l’obertura del pròxim mercat d’hivern per reforçar l’equip. “Sense Mojica i Aday, és un risc tenir els carrils com els tenim; en el mercat d’hivern segur que fitxarem algun jugador. Teníem temps fins al 20 de novembre, però, tal com està actualment la lliga, preferim esperar; són cinc partits més el de copa. El mercat d’hivern és més accessible tenint en compte la tipologia de jugador que es busca, ja que molts dels que ens agraden estan jugant molts minuts, tenen contracte i eren cessions que ens costaven molts diners”, va afirmar llavors el director esportiu del Girona, Quique Cárcel. En aquest sentit, el Girona resa perquè els problemes musculars de Planas no siguin gaire greus per no quedar encara més coix al carril esquerre. Marc Muniesa, que ja ha jugat més d’un partit en aquesta posició aquesta temporada, s’entreveu com el recanvi més clar si Planas s’ha d’aturar uns dies.

“No conec encara l’estat físic de Carles Planas, però no ens queda més remei que acceptar les lesions quan es produeixen, jo soc d’aquest parer. Avui Muniesa ha sortit i ha estat a un gran nivell. Això és un treball de tots; el compromís de tots és fenomenal”, va comentar diumenge Eusebio després de sumar els tres punts al RCDE Stadium.

CARLES PLANAS

El barceloní es farà proves avui per saber l’abast dels problemes als isquiotibials

APOSTA ARRISCADA

Després de la greu lesió de Mojica, el club no va activar l’opció de fitxar abans del gener

L’OPCIÓ MÉS FERMA

Muniesa seria el recanvi més clar al carril esquerre si es confirmés la lesió de Planas
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)