Una defensa amb molta pólvora

3a divisió. Deu dels 24 gols del Llagostera els han marcat jugadors defensius; el central Lucas Viale ha trencat tots els registres amb cinc dianes i ha estat el pitxitxi en solitari de l’equip

El Llagostera va empatar diumenge al camp del Terrassa (1-1) i amb aquest empat, combinat amb la victòria del Prat, va perdre el lideratge en benefici dels potablava (34 punts contra 33 els llagosterencs). Tot i així, al conjunt gironí estan contents amb la trajectòria de l’equip i ja tenen entre cella i cella el pròxim partit de dissabte a casa contra el Castelldefels (a les 16.30 h), un duel que els d’Oriol Alsina afrontaran amb l’objectiu de mantenir el fortí del municipal intacte (set victòries en els primers set partits).

Tornant a l’últim enfrontament, va tornar a quedar demostrada la gran inspiració ofensiva de l’equip en les jugades d’estratègia, sempre un signe d’identitat en els conjunts dirigits per Alsina. En aquest sentit, és especialment destacable la contribució golejadora dels jugadors defensius, sobretot de Lucas Viale, autor del gol de l’empat a l’Olímpic de Terrassa. El central va igualar el marcador just abans del descans en el llançament d’un córner amb un cop de cap (l’argentí ja ha fet quatre gols així) i és el pitxitxi en solitari del Llagostera amb cinc gols aquesta temporada, un fet impensable a principi de curs. A més de Viale, en l’equip gironí també hi han contribuït amb un gol cadascun els defenses Crespo, Aimar, Maynau, Pol Gómez i Josu Currais –ara jugador del filial després de quedar-se sense fitxa–, així que el Llagostera pot presumir que deu de les 24 dianes en total que acumula en la lliga han estat obra dels seus jugadors de la rereguarda.

“El que estem fent aquest any en les jugades assajades és una animalada, l’altre dia a Terrassa vam tornar a marcar de córner i ja n’hem fet uns quants així aquest curs. L’any que vam pujar de segona B a segona A en vam fer 13 i ara sembla que tornem a tenir coses d’aquell equip, ja que els jugadors hi deixen l’ànima, som forts al municipal, estem molt bé en les segones jugades i en l’estratègia...”, explica Alsina, que sobre Viale diu el següent: “Mai havia marcat tants gols en la seva carrera. Va molt bé per dalt i ho estem aprofitant.”

EMPAT (1-1)

El gol de cap en el llançament d’un córner de Viale (el quart que marca així) va donar un punt a Terrassa
Viale mai havia marcat tants gols en la seva carrera. Va molt bé per dalt i ho estem aprofitant
Oriol Alsina
entrenador del llagostera
El que estem fent aquest any en les jugades assajades és una animalada, vam tornar a marcar de córner i ja n’hem fet uns quants així

Arimany estarà un mes de baixa

Segurament la nota més negativa del partit al camp del Terrassa per al Llagostera va ser la lesió de Sergi Arimany, que estarà de baixa al voltant d’un mes. El davanter, que va entrar al terreny de joc en el minut 66, es va lesionar a l’adductor poc després i haurà d’aturar-se unes quantes setmanes, sens dubte un contratemps per a l’equip. També va acabar amb molèsties físiques Pitu Comadevall.