Nàstic

La recerca de la intensitat

Nàstic. Enrique Martín va fer debutar els joves Imanol García, acabat d’incorporar, i Ramiro Guerra, fins ara lesionat, perquè segons el tècnic donen al mig del camp grana el ritme que vol

El Nàstic que vol Enrique Martín ha de tenir intensitat. És la base sobre la qual s’ha de fonamentar la progressió que ha de treure l’equip grana del pou, i centra bona part dels esforços a aconseguir que els seus futbolistes en tinguin. Pel tècnic navarrès, els dos jugadors que més poden fer per dotar de ritme el Nàstic, sobretot des del mig del camp, zona on se sol construir la personalitat d’un equip, són Imanol García i Ramiro Guerra, i és per això que tots dos van debutar dissabte contra l’Almeria (2-2), malgrat que el navarrès va ser incorporat quatre dies abans i que l’uruguaià tot just s’acabava de recuperar dels problemes amb les lesions que no li havien permès jugar fins ara.

“Són dos futbolistes joves, que ens donen molt ritme i molta intensitat. La seva aportació serà molt interessant”, va explicar després del partit Enrique Martín, al qual no li fa res que Guerra tingui 21 anys i Imanol 22, i que de moment hagin passat al davant dels veterans i experimentats David Rocha, de 33 anys, i Javi Márquez, de 32, que fins ara no han mostrat el nivell esperat. En el 5-3-2 d’Enrique Martín, Guerra va ocupar la posició de pivot en un mig del camp que van completar com a interiors Imanol i Javi Márquez. Tot i que als dos futbolistes els falta ritme de competició, el canvi de la segona part va ser l’entrada de Rocha per Márquez. Els dos joves van disputar els 90 minuts del partit.

El debut d’Imanol no hauria pogut ser gaire millor, ja que va ser l’autor del primer gol del partit. “He jugat d’interior, una mica més avançat de l’habitual. Tens més possibilitats d’arribar a l’àrea i per això he tingut l’oportunitat de marcar, no podia fallar”, va dir el navarrès, content per les bones sensacions de l’estrena i convençut que l’equip anirà a més. Enrique Martín, que el coneix bé d’haver-lo dirigit a l’Osasuna, club que el té cedit al Nàstic, el defineix com “un jugador incansable, amb molt recorregut, que aporta capacitat de treball i sacrifici”.

LES REACCIONS

Són dos jugadors joves que ens donen molt ritme i intensitat. La seva aportació serà molt interessant
Enrique Martín
entrenador del nàstic

RELLEUS

L’eclosió d’Imanol i Guerra perjudica els veterans Javi Márquez i Rocha, que no mostren el nivell esperat
Les sensacions són bones i haver marcat m’ajuda. La línia de l’equip és bona i les victòries arribaran
Imanol García
migcampista del nàstic

L’any passat van coincidir al Vila-real B

A Imanol García i Ramiro Guerra no se’ls va fer estrany jugar de costat perquè tots dos formaven part el curs passat de la plantilla del Vila-real B. Imanol va ser titular habitual, mentre que una lesió en els últims mesos de competició i el fet d’anar convocat de tant en tant amb el primer equip van fer que la participació de Guerra amb el filial groc no fos tan important. Van coincidir al camp, sobretot, en la primera fase de la lliga, formant el doble pivot quan el sistema tàctic era un 4-4-2 i situant-se Guerra de pivot defensiu i Imanol al davant en el 4-1-4-1. “Amb Ramiro ens coneixem bé i ens entenem, la qual cosa és un avantatge”, afirma Imanol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)