3a divisió FEF

Reacció a còpia de gols

Recuperant sensacions. Després de quatre derrotes en sis partits, l’Hospitalet ha tornat a la zona de promoció d’ascens gràcies a dues golejades, contra el Martinenc i el Figueres

L’Hospitalet va tocar fons al Nou Sardenya quan va encaixar un 3-0 que va deixar molt tocat l’equip. Era la quarta derrota en sis partits, un autèntic desastre per a un equip fet per pujar després de quedar eliminat, de bon començament, en la promoció d’ascens de l’any passat. Fins i tot la directiva va haver de sortir a ratificar el tècnic públicament, una acció que normalment no augura un futur gaire esperançador.

Però la golejada per 11-0 contra el Martinenc l’esperaven amb candaletes a l’Hospitalet. “En el partit contra l’Europa ja vam jugar bé, però estàvem en una dinàmica molt dolenta i després d’encaixar un gol no vam reaccionar bé. En aquell partit vam tocar fons i la victòria contra el Martinenc ens va anar molt bé. Ens va sortir tot de cara i ara tenim la moral pels núvols”, diu Ton Ripoll, golejador en els darrers dos partits. I és que, després de derrotar el Martinenc, els del Barcelonès van fer un altre partit molt complert contra el Figueres, amb tres gols en la primera meitat: “A fora només havíem fet dos gols, un bagatge molt pobre per l’equip que tenim. Però el gol al minut 3 ens va donar confiança. Ells també van tenir alguna ocasió, però el resultat és just, vam fer una gran primera part”, explica un altre dels jugadors bàsics en els esquemes de Xavi Molist, Javi Lara. I amb aquestes dues victòries amb un excepcional balanç golejador (14-0), el futur s’ha esclarit: “Amb la plantilla que tenim no podia ser que haguéssim perdut tants de partits. Però confiàvem que, si aconseguíem una victòria, l’equip tornaria a recuperar el bon nivell”, hi afegeix el migcampista.

I ara amb unes sensacions ben diferents a les de fa 15 dies, l’Hospitalet afronta un tram decisiu que podria definir bona part del destí de l’equip aquesta temporada. Diumenge, els de Xavi Molist rebran el líder de la categoria, el Prat, i abans d’acabar l’any jugaran el partit ajornat contra el Sant Andreu: “Guanyar el Prat seria donar un cop fortíssim sobre la taula. Ens col·locaríem a tan sols dos punts seus i dependríem de nosaltres per superar-los”, afirma Ripoll, confiat que ara l’equip anirà cap amunt. “És clar que l’objectiu és pujar, però el primer que hem de fer és assegurar-nos d’acabar entre els quatre primers. I en aquest sentit el duel contra el Prat agafa una mica més d’importància”, conclou Javi Lara, que s’enfrontarà al seu exequip en un partit molt especial per al migcampista.

LES FRASES

A fora només n’havíem fet dos, però el gol al minut 3 ens va donar confiança
Javi Lara
migcampista de l’hospitalet

PARTIT CLAU

Contra l’Europa vam tocar fons, però el triomf contra el Martinenc ens va donar molta moral
Ton Ripoll
davanter de l’hospitalet
Ja recuperats mentalment, els de la franja rebran el Prat en un duel directe
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)