Girona

Un maldecap a la cuixa

Fins al 2019. El club confirma el trencament muscular de Carles Planas al bíceps femoral, i es perdrà tots els partits que queden d’aquest 2018

El Girona va confirmar que el defensa Carles Planas té un trencament al bíceps femoral esquerre. El club, com és habitual, no va assenyalar terminis de recuperació, però es pot donar per segur que el futbolista nascut fa 27 anys a Sant Celoni no tornarà a jugar fins al 2019 i que es perdrà els cinc partits que falten per acabar l’any, quatre de lliga (Atlético de Madrid, Athletic, Sevilla i Getafe) i un de copa (Alavés).

Carles Planas va notar una punxada a la cuixa poc més enllà del primer quart d’hora de partit, però sorprenentment el canvi no es va produir fins passada la mitja hora. El carriler va ser atès durant uns minuts a la banda i va tornar al camp amb un embenat, però al cap d’una estona va demanar el canvi. Tot indica que el reingrés al camp li va fer més mal que bé a Planas, que en aquest espai de temps (uns quinze minuts) podria haver passat de tenir una contractura a fer-se una ruptura.

Planas, que ja és un futbolista propens a les lesions, encadenava gairebé tres partits (va rellevar Aday en el minut 8 del Girona-Rayo Vallecano i va jugar sencers els partits a València i contra el Leganés) fins que es va haver de tornar a aturar a l’RCDE Stadium.

Una zona delicada

El bíceps femoral forma part dels isquiotibials, la zona que tenen afectada dos jugadors més com són Portu i Douglas Luiz. El murcià ja fa un mes que està fora de combat (es va lesionar el 27 d’octubre contra el Rayo) i el brasiler, gairebé (el 31 d’octubre a Mendizorrotza). Tots dos haurien de tenir molt a prop la reaparició, llevat que s’hagi produït alguna recaiguda. De fet, tot apuntava que el murcià tenia força números de tornar al camp de l’Espanyol, però Eusebio no va voler córrer riscos precipitant el seu retorn.

LESIÓ AGREUJADA?

Carles Planas es va lesionar en el minut 18, però va aguantar a la gespa fins al 33

UNA ZONA DELICADA

Dels isquiotibials també han rebut Portu i Douglas Luiz, encara fora de combat
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)