Girona

Un altaveu per als petits accionistes

Reunió informativa. El Girona convoca per al dia 12, un dia abans de la junta extraordinària, els posseïdors d’algun títol de la SAE per aclarir dubtes

“Volem que els accionistes ens ajudin a crear el Girona del futur.” Són paraules de Delfí Geli, que possiblement xoquen amb les limitacions que els màxims accionistes van acabar imposant en la darrera junta celebrada el desembre passat en la UdG i en la qual es va aprovar que per tenir accés a una futura junta cal reunir –entre un o més accionistes– 1.784 títols. De fet, en aquella junta també es van modificar els estatuts de manera que es va obrir la porta a dur a terme les juntes generals en dos altres municipis com Caldes (PGA) i Barcelona.

La veu de l’accionista

Donada la dificultat que el petit accionista pugui assistir a la junta del dia 13, el Girona ha organitzat una reunió informativa per al dia 12 a Montilivi que està oberta a tots els accionistes –independent del nombre de títols de què disposin– i en la qual participaran el president del club, Delfí Geli, i el director general, Ignasi Mas-Bagà.

Qui vulgui assistir a aquesta reunió, a banda de disposar d’almenys una acció, també ha de confirmar per antelació la seva assistència a través de l’oficina virtual del club. Els accionistes també poden enviar una pregunta que el dia de la reunió serà contestada per Geli o Mas-Bagà.

De la junta d’accionistes del dia 13, destaca l’informe dels comptes del curs 2017/18 i saber quin serà el pressupost de la temporada 2018/19 (el de la passada va pujar a 44,5 milions d’euros).

LA REUNIÓ, OBERTA

Tindrà lloc el 12 de desembre a Montilivi i està oberta a tots els accionistes

LA JUNTA, LIMITADA

L’accionista que hi vulgui anar necessita tenir almenys 1.784 títols de la SAE

DELFÍ GELI

“Volem que els accionistes ens ajudin a crear el Girona del futur”, diu el president
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)