Girona

Zero riscos amb Muniesa i Porro

Preocupació en els carrils. El lloretenc, amb un cop, no es va entrenar, i l’extremeny, amb una sobrecàrrega, ho va fer al marge del grup. Tots dos haurien d’estar disponibles contra l’Atlético, però se’ls preservarà durant la setmana

Marc Muniesa no es va entrenar ahir i Pedro Porro ho va acabar fent a mitges. Qualsevol precaució és poca amb la plaga de lesions que hi ha als carrils, la posició més exigent de l’equip i la menys apuntalada de la plantilla. Sense Mojica i Aday, havent deixat escapar la possibilitat de fitxar i amb el contratemps de Planas, Eusebio ni vol ni se la pot jugar forçant la màquina amb el lloretenc i l’extremeny. No sembla que el cop que té Muniesa l’hagi d’apartar de la titularitat ni que la sobrecàrrega de Porro sigui suficient per deixar-lo fora de combat, però els dos futbolistes estaran tota la setmana entre cotó fluix i, si cal, treballaran a un ritme inferior al de la resta.

Douglas i Portu, sí

La bona notícia del dia és que Douglas Luiz i Portu han deixat pràcticament enrere les lesions als isquiotibials que els han mantingut un mes fora de combat. Ahir van completar l’entrenament, tot i que no és garantia de res i en les pròximes sessions s’han de confirmar les bones sensacions. De fet, si acaben entrant en la convocatòria, és difícil que vagin directament en l’onze donat el bon nivell que van oferir, sobretot diumenge passat, jugadors com Aleix Garcia i Patrick Roberts.

Tampoc es va entrenar ahir Pedro Alcalá. Tot i que el central no ha participat en els darrers partits, la necessitat de situar Muniesa al carril fa que el murcià sigui l’única alternativa a l’eix en cas d’un contratemps sobre Bernardo, Ramalho o Juanpe.

LA CARA

Portu i Douglas Luiz es van entrenar amb normalitat i no estan descartats per diumenge
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)