Girona

Tot el suport cap a Stuani

Pere Pons i Granell. Els gironins afirmen que els brams dels futbolistes de l’Espanyol són deguts a la “ràbia i impotència” per la derrota, i que els atacs cap a l’uruguaià “no tenen sentit”

“Al final, el partit es va acabar i els punts els tenim nosaltres”, va exposar Pere Pons en referència a les declaracions dels jugadors de l’Espanyol Dídac Vilà dilluns i de David López ahir en què es queixaven que l’àrbitre hauria d’haver expulsat Cristhian Stuani, el botxí dels blanc-i-blaus. “Soc més de l’opinió de Rubi, que va dir que era una acció del joc”, va exposar Granell. “La ràbia i la impotència per no haver guanyat s’han volgut traslladar a una acció fortuïta. No té cap sentit atacar per aquest costat.”

Els dos companys de Cristhian Stuani van donar suport de manera absoluta al pitxitxi de primera. “Ell sempre juga així. Amb el cos, buscant les pessigolles al rival i marcant diferències”, va dir el de Sant Martí Vell. Tant Pere Pons com Àlex Granell van parlar meravelles de l’uruguaià. “Ens aporta molt al camp però també al vestidor. Quan passin les hores, els jugadors de l’Espanyol rectificaran i veuran en Stuani un futbolista admirable.”

REACCIONS

Es queixen de Stuani, però ell sempre juga així, i el cop és fortuït. Al final, el partit es va acabar i els punts els tenim nosaltres
Pere Pons
Soc de l’opinió de Rubi, que l’acció és totalment fortuïta. Si hagués estat una agressió, el VAR no hauria dubtat a manifestar-ho
Havent dormit, paït i vist les imatges, m’estranya que ells segueixin en la línia de l’agressió. Quan passin les hores, ho veuran i rectificaran
És un jugador a qui tothom ha d’admirar. Al Girona, Cristhian ens aporta gols al camp i un gran nivell humà al vestidor
Àlex Granell

Segona versió dels mitjons solidaris d’Eloi, Granell i Pere Pons

Eloi Amagat, Àlex Granell i Pere Pons (amb Dolors Puigdevall, directora de Càritas Diocesana de Girona) van presentar la segona edició dels mitjons solidaris que han dissenyat ells mateixos. Una part dels beneficis que s’obtenen de les vendes d’aquests mitjons, que es poden comprar a la botiga Soxshop de Girona (Ballesteries, 4), són per al projecte Pigmalió de Càritas, que fomenta la igualtat d’oportunitats d’infants i joves en situació de risc d’exclusió social mitjançant la pràctica de l’esport per mitjà d’una beca.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)