Girona

Eloi, sense opcions a Nova York

Futur. Amb el curs acabat, el New York City va anunciar els jugadors que renoven i els que no continuen, entre els quals hi ha Eloi Amagat. El gironí haurà d’activar altres vies per continuar jugant, entre les quals hi haurà lligues estrangeres

L’aventura d’Eloi Amagat a Nova York ha arribat a la seva fi. El mig gironí explicava la setmana passada que l’experiència amb el New York City havia estat molt positiva i que la seva voluntat era continuar un any més amb l’equip citizen. Ahir, però, el club nord-americà va anunciar quins jugadors es mantenen en la plantilla perquè tenen contracte, quins s’ha decidit renovar i quins posen punt final a la seva vinculació amb l’entitat. En aquest darrer apartat és a on apareix el nom d’Eloi Amagat, que juntament amb sis companys més queda desvinculat del New York City. Des del club blau cel, el director esportiu, Claudio Reyna va agrair la feina feta a tots els jugadors que tanquen una etapa, i es va centrar especialment en el comiat a Tommy McNamara –en el club des de la seva creació, el 2015– i a David Villa, jugador franquícia que ha decidit posar punt final a la seva experiència americana.

Opcions de futur

Eloi Amagat va arribar a Nova York a finals de juliol, i en aquests quatre mesos ha disputat 440 minuts repartits en 9 partits. Ara, Eloi Amagat valorarà les ofertes que li arribin per continuar jugant, i, tal com va expressar acabat d’arribar a Catalunya, no li farà cap mandra acceptar propostes de l’estranger sempre que siguin serioses.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)