Girona

El plat fort, encara sense seu segura

Incertesa. Tebas busca ara la via cautelar del jutjat mercantil perquè li permeti dur el Girona-Barça a Miami

Si Tebas s’acabés sortint amb la seva, l’Atlético es convertiria diumenge en l’últim equip de Champions League que trepitja Montilivi, perquè el Madrid ja el va visitar (1-4) i el València ho farà eliminat ja de la màxima competició europea. Tot està pendent, però, de com acaba el serial Miami, que manté la incertesa tot i que falten menys de dos mesos per al Girona-Barça. El president de la Lliga de Futbol Professional, Javier Tebas, va decidir derivar el conflicte als tribunals un cop veia que només rebia negatives dels organismes als quals demanava autorització. El president de la patronal ha apostat per demandar la federació espanyola al jutjat mercantil i demana al jutge mesures cautelars perquè, mentre no dicti sentència, permeti exportar el duel al Hard Rock Stadium de Miami.

Si Tebas no se’n surt i ha d’ajornar la seva idea de dur partits de lliga als Estats Units, el Girona podrà començar a preparar el dispositiu i a posar les entrades a la venda per al partit contra el Barça del 26 de gener. La temporada passada, la primera visita oficial del conjunt blaugrana va reunir 13.315 espectadors a Montilivi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)