Girona

Eusebio: “Quan explotem les nostres virtuts al màxim també som molt forts”

Girona. El tècnic de La Seca creu que tenen opcions de superar demà l’Atlético tot i les baixes, i ha afirmat que el carril esquerre l’ocuparà Granell o Valery

Eusebio Sacristán s’ha mostrat optimista abans del partit que enfrontarà el Girona i l’Atlético a Montilivi demà a partir de les 16.15 hores. L’entrenador del Girona té clar que tenen opcions de fer mal als de Simeone. “L’Atlético és pràctic i segur, amb una gran fe en el què fa. És molt difícil de superar però quan nosaltres explotem les nostres virtuts al màxim també som molt forts”, ha assegurat, i espera la millor versió dels colchoneros: “Hem d’afrontar els partits pensant en el millor dels rivals. Hem de preveure un partit de dificultats contra un gran rival i després, si no ens en posen tantes, millor. Ens enfrontem a un gran equip.” Eusebio espera que el públic ajudi demà i que Montilivi sigui “una festa”.

El Girona, però, arriba amb moltes baixes. Eusebio ha afirmat que Granell o Valery, serà qui ocupi el carril esquerre, posició molt afectada per les lesions. El tècnic de La Seca ha assegurat que Portu i Douglas entren en la convocatòria perquè “estan bé” tot i que vol anar amb compte. “Valorarem si surten d’inici o durant el partit. Hem de gestionar bé els recursos perquè aquesta setmana tenim tres partits”, ha assegurat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)