Girona

Eusebio Sacristán

Entrenador del Girona

“Hem de posar-ho tot per donar continuïtat a la bona dinàmica”

Eusebio Sacristán confia que, malgrat la visita d’un candidat a tot com l’Atlético de Madrid, el Girona serà capaç de continuar alimentant una ratxa de resultats que ara és d’11 punts dels últims 15 i que, en cas de victòria o empat, significarà la millor sèrie de partits sense perdre des que els blanc-i-vermells juguen a primera divisió. “Les estadístiques les mirem, però no les tenim en compte. Tot just fa dues temporades que el Girona és a primera i és lògic que es puguin aconseguir nous reptes i èxits. El que tinc clar és que per a nosaltres, cada partit que puguem disputar a primera és una alegria; i que els aficionats també ho han de viure com una festa i gaudir-ne”, va argumentar el tècnic.

Dit això, Eusebio va reconèixer que haver enllaçat cinc partits sense perdre és una molt bona sèrie que s’ha de mirar d’allargar tant com es pugui: “Hem de posar-ho tot per dona continuïtat a aquesta bona dinàmica. Això ens ha de servir perquè estiguem més atents, més concentrats i ser conscients de la importància de cada partit. Quan explotem al màxim les nostres virtuts, som un equip més fort. I això ens permet que la nostra fe, confiança i autoestima creixin”, va afegir-hi Eusebio.

El tècnic va comentar que si Portu i Douglas ha entrat a la llista és perquè estan al 100%, però també va dir que havia de “valorar” si era millor treure’ls de sortida o durant el partit. “Són dues lesions musculars i moltes setmanes fora de l’equip”, va dir. També va lamentar la baixa de Muniesa, tot i que va comentar que no queda cap més alternativa que “enfrontar-se als problemes a mesura que vagin sorgint”.

Pel que fa a l’Atlético de Simeone, Eusebio considera que el Girona tindrà al davant un dels rivals més potents del futbol mundial. I preguntat sobre si el tècnic no acaba d’aprofitar tot el que té a la plantilla, el de La Seca va ser contundent: “Criticar Simeone és quasi com un sacrilegi. A un entrenador que fa tants anys que treu tant rendiment a aquest equip, guanyant títols, lluitant per guanyar títols, refent l’equip cada temporada i fent-lo sempre el màxim de competitiu no se li pot qüestionar res. Sempre l’ha sabut rearmar, l’ha fet ser molt regular i no hi ha dubte que aquesta mateixa temporada també és un clar candidat al títol de lliga”.

Els colchoneros vindran finalment amb Diego Costa, una altra amenaça important per al Girona. “Es un jugador molt important per a ells i no hi ha dubte que amb ell són més forts, però nosaltres sempre preparem els partits pensant que el rival donarà la seva millor versió”, afirma Eusebio.

ONZE DE QUINZE

“Amb victòries la confiança, la fe i l’autoestima creixeran, i així serem un equip més fort”

EL TÈCNIC RIVAL

“Criticar Simeone és quasi com un sacrilegi; sempre ha sabut rearmar l’Atlético, un aspirant a tot”

DIEGO COSTA

“Es un jugador molt important per a ells i hem d’estar preparats per veure la millor versió del rival”

PORTU I DOUGLAS

“Han treballat bé tota la setmana i comptem amb ells; valorarem si des de l’inici o durant el partit”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)