L’Ascó, incapaç de reconduir la trajectòria a casa

Sense resposta. Els ebrencs sumen, contra el Reus B, la sisena derrota al seu propi feu

ASCÓ 0 REUS B 2

ASCÓ:Sergio López, Pato, Argilaga, Artur, Josep Ramón, Bertomeu, Sardà (Jani, 71’), Xavi Jaime (Toldrà, 64’), Joan Domingo, Marcel Messeguer, Masqué (Dani Pujol 75’).REUS B:Chechu, Lucas, Martí, Ayala, Gaixas, Modest, Arjona (Mañé, 84’), Miravent, Forgas (Enri, 65’), Gori (Iker, 69’) i Oribe.GOLS:0-1 (42’) Forgas, 0-2 (54’) Modest.ÀRBITRE:Garcia Fuster.T.G.:als locals Artur, Messeguer i Bertomeu.PÚBLIC:uns 175 espectadors al municipal d’Ascó.COMENTARI:L’Ascó va sumar la sisena derrota a casa de la temporada i continua sense conèixer el triomf al seu feu. El conjunt ebrenc no va saber recuperar-se del primer gol del Reus B i va anar a remolc durant tot el partit des de la diana de Forgas a tres minuts del descans. Fins aleshores, els dos equips havien pres moltes precaucions per no cometre errades ja que el joc es va desenvolupar majoritàriament al mig del camp. Els dos equips anhelaven l’esfèrica per retenir-la amb paciència. A partir de la diana de Forgas, en un cop de cap que va entrar per pocs centímetres, l’Ascó va ser incapaç de reaccionar i va ser el Reus B qui va buscar el gol. El va trobar de seguida gràcies a una centrada que Modest va rematar al fons de la porteria. A partir d’aquí, monòleg del filial roig-i-negre, que va manar en el partit a pler fins al xiulet final.