El Vilafranca passa el tràmit contra el cuer de la categoria

Penal fallat. El Martinenc perd l’ocasió d’enganxar-se a l’enfrontament

VILAFRANCA 2 MARTINENC 0

VILAFRANCA:Miguel Ramos, Jaume Batista (Luca, 53’), Sierra, Pep Mateu, Guti; Pelegrín, Boira (Vadillo, 86’); Rosillo (Escamilla, 81’), Oribe, Gestí; i Sergi Escofet.MARTINENC:Uri Vives, Mario, Villegas, Ruiz, Megía (Iván, 46’), Ramon Suárez, Rovira (Kilian, 56’), Edgar, Javi Sánchez, Marçal i Kamal (Grimau, 71’).GOLS:1-0 (47’) Mateu. 2-0 (73’) Escofet.ÀRBITRE:Mas López.T.G.:als locals Ramos, Boira i Batista; als visitants Rovira, Kamal i Kilian.PÚBLIC:250 espectadors al municipal de Vilafranca.COMENTARI:El Vilafranca va aconseguir una victòria sense brillantor contra un combatiu Martinenc, que manté la seva trajectòria en el desert. Els barcelonins van tenir l’oportunitat de dir alguna cosa en el partit, però després del primer gol van fallar un penal que hagués estat un bot salvavides per a l’equip. Just després del descans, Mateu va convertir un córner en un gol i, dos minuts després, Ramon Suárez va poder empatar des dels onze metres. No va ser així i Escofet va acabar sentenciant.