2a divisió FEF

El Sabadell es llueix i presenta candidatura

Victòria convincent. Els arlequinats sotmeten el millor visitant de la lliga, l’Hèrcules, en un gran partit resolt per una diana de Néstor Querol

sabadell 2 hèrcules 1

SABADELL:Roberto; Rubio, Aleix Coch, Migue, Josu; Delmonte, Ángel; Antonio Domínguez (Arturo, 74’), Felipe Sanchón (Pol Ballesteros, 83’), Querol; i Edgar (Adri Cuevas, 86’).HÈRCULES:Falcón, Juanjo Nieto, Adrián, Íñiguez, Samuel, Fran Miranda (Juli, 79’), Chechu, Diego, Emaná (José Fran, 68’), Carlos Martínez i Pol Roigé (Carlos Fernández, 74’).GOLS:1-0 (25’) Antonio Domínguez. 1-1 (34’) Samuel. 2-1 (55’) Néstor Querol.ÀRBITRE:Leo Ollo.T.G.:Als locals Nico Delmonte, Coch, Arturo i Néstor, i als visitants Adri i Roigé.PÚBLIC:2.186 espectadors a la Nova Creu Alta.

No va coure la derrota a Lleida. Més aviat, va motivar. El Sabadell es va llançar contra l’Hèrcules, un dels galls de la categoria, i no el va deixar anar fins que va sonar la campana. Els alacantins, molt ben entrenats per Lluís Planagumà, van ser immobilitzats per l’equip arlequinat que presenta candidatura a la promoció d’ascens malgrat la diferència de cinc punts en la classificació. L’equip de Seligrat juga com un aspirant al títol.

El domini inicial va ser de l’Hèrcules, única concessió arlequinada a banda del gol. Però el Sabadell va començar a tenir oportunitats de gol de seguida. Antonio Domínguez va inaugurar el capítol dominant dels locals amb un xut que va marxar fora. Precisament l’atacant va ser l’artífex de la diana inaugural amb un lliure directe que de tant precís va picar al pal abans d’entrar a la porteria.

L’Hèrcules va intentar reaccionar i va obtenir el premi aprofitant una errada en una falta lateral. Samuel va posar les taules en el marcador.

La tornada al camp després del descans va ser un vendaval del Sabadell. Tres ocasions en cinc minuts, de què la darrera va ser definitiva: una passada en profunditat d’Edgar, culminada per Querol. Tot seguit, la feina col·lectiva local va provocar la rendició dels visitants, més preocupats de no rebre més gols que d’empatar.

ELS VESTIDORS

No només hem fet un gol a l’Hèrcules, sinó que els hem generat ocasions de totes les maneres. Ningú fins ara no l’ha atacat així
Hem fet un gran partit, difícilment es pot veure un partit de més nivell en segona B
Toni Seligrat
entrenador del sabadell
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)