3a divisió FEF

El Granollers no supera un Terrassa amb deu

3a divisió. Els visitants es van quedar amb un jugador menys en el minut 19, però tot i així van vèncer en el duel d’aspirants en la zona alta de la taula

GRANOLLERS 0 TERRASSA 3

GRANOLLERS:Álvaro, Eloi Zamorano (Capa, 80’), Guillem, Killian, Riki, Xavi Civil, Pau Darbra, Martí Soler, Cañaveras, Joel Brey (Albert Ruiz, 55’) i Sergi Pastells.TERRASSA:Ortega, Dani Sánchez, Joan Pallàs, Sergi Valls, Guzmán, Àlex Fernández, Sergi Arranz (Marcel Serramitjà, 70’), Guti, Daisuke (Imaz, 65’), Balboa (Yaya, 27’) i Jorge Carreón.GOLS:0-1 (7’) Arranz, de penal. 0-2 (31’) Arranz. 0-3 (82’) Sergi Valls.ÀRBITRE:Fernández Pérez.T.G.:Als locals Eloi Zamorano, Kilian i Cañaveras, i als visitants Sergi Arranz, Serramitja i Yaya.T.V.:Per doble amonestació al visitant Àlex Fernández (19’).

Cop sobre la taula del Terrassa, que va superar un rival directe en la lluita per apropar-se a la zona de promoció d’ascens en un partit marcat per l’expulsió matinera d’Àlex Fernández. Tot i jugar amb deu, però, els egarencs van saber jugar amb el marcador a favor i van sentenciar un Granollers amb molt poques idees en atac.

Els de Cristian Garcia van sortir amb una marxa més i, en el minut 7, Eloi va cometre un penal sobre Sergi Arranz que ell mateix va transformar. El gol no va canviar el guió del partit, i els locals van seguir sense ni olorar la pilota, totalment dominada pel Terrassa. Però de la manera més ximple possible, el partit va fer un tomb: en una jugada sense perill al mig del camp, Àlex Fernández es va passar de frenada i va deixar els visitants amb deu. Lògicament, això ho va aprofitar el Granollers per fer un pas endavant i mirar de tornar la igualada al marcador. I el cert és que va aconseguir collar el rival, però quan millor estaven els locals, Arranz, amb la col·laboració del porter Álvaro, va ampliar la renda (31’).

La segona meitat va ser totalment dominada pels de José Solivelles, però mancats d’idees en atac van veure com els era impossible perforar la defensa egarenca, molt ben plantada durant tot el partit. I, finalment, en el 81’, Sergi Valls va fer la sentència a la sortida d’un córner.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)