2a divisió FEF

L’amenaça és una realitat

2a divisió B. Tres equips catalans, el Sabadell, el Cornellà i el Barça B, monopolitzen la persecució del quart lloc i s’afermen com una alternativa

L’absència de derrotes (excepte la del cuer, el Peralada, contra el líder, el Lleida) en els equips catalans en la passada jornada activa la creença del bon estat de forma dels conjunts del país. Del cinquè al desè lloc; del Cornellà a l’Espanyol B, tots estan a l’aguait del que pugui passar en la zona de promoció d’ascens gràcies a una jornada prou reeixida per a la gran majoria i molt especialment per a tres equips. El Cornellà, el Sabadell i el Barça B estan pendents del que pugui passar en el quart lloc per enganxar-se al tren dels de dalt.

L’escapada que van formar els quatre primers classificats, entre ells, el Lleida, va provocar un forat entre el quart i el cinquè classificat que ara mateix és de cinc punts. Però no és cap món per al Cornellà i el Sabadell, els principals perseguidors de l’Hèrcules, que va caure al feu arlequinat la passada jornada. Els verds van aconseguir la segona victòria consecutiva a El Clariano (1-2) i els vallesans van complir amb un gran partit contra els alacantins (2-1). “Era un camp molt complicat i han estat tres punts importantíssims per a nosaltres. És el segon triomf seguit, però volem anar a buscar el tercer”, diu el tècnic del Cornellà, Xavi Calm. “Aquest equip ja va rendir molt bé la setmana passada a Lleida, però no vam tenir el premi del resultat. Contra l’Hèrcules havíem de guanyar sí o sí”, expressava el preparador del Sabadell, Toni Seligrat.

Empats

A diferència del Sabadell i el Cornellà, el Barça B no va poder aconseguir la victòria, però l’empat a casa contra el Mestalla (2-2) va deixar un regust diferent. “És un punt agredolç perquè, tot i que hem igualat al final, jo crec que hem merescut més”, assenyalava el migcampista del Barça B, Oriol Busquets: “En el segon temps hem estat molt millors que el rival i hem practicat un futbol d’alt nivell.”

LES REACCIONS

Aquest equip ja va rendir molt bé a Lleida, però no vam tenir el premi del resultat
Toni Seligrat
entrenador del sabadell
Hem de millorar l’encert de cara a porteria. El futbol que estem fent està sent molt bo
Ronald Araujo
central del barça b
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)