Girona

Cinc jugadors del Peralada en la llista del Girona per rebre l’Alavés en els setzens de copa

Girona. Eusebio Sacristán convoca Valery, Andzouana, Èric Montes, Soni i el porter Suárez per la tornada dels setzens que es disputarà demà a l’estadi de Montilivi (19.30 h)

Eusebio Sacristán ha convocat a cinc futbolistes del filial pel partit de tornada dels setzens de final de la copa que el Girona jugarà demà contra l’Alavés a Montilivi (19.30 h) . Els escollits han estat els carrilers Andzouana i Valery Fernández, que va debutar en la lliga diumenge en el tram final del matx contra l’Atlético, el mig Èric Montes, l’atacant Soni i el porter José Aurelio Suárez. El de la Seca ha donat descans a futbolistes titulars com Stuani, Pere Pons o Porro i tampoc comptarà amb els lesionats Planas, Mojica, Aday, Muniesa i Bounou, amb una lesió a l’adductor de la cama esquerra.

LA CONVOCATÒRIA: Gorka i Suárez (p.), Juanpe, Bernardo, Andzouana, Valery, Soni, Montes, Alcalá, Granell, Douglas Luiz, Doumbia, Portu, Choco Lozano, Borja García, Ramalho, Aleix Garcia i Roberts

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)