Girona

“Volem arribar lluny en la copa i sumar tots els punts possibles en la lliga”

Girona. El tècnic ha analitzat en roda de premsa el matx que el seu equip disputarà demà contra l’Alavés, corresponent a la tornada dels setzens de final de copa (Montilivi, 19.30 h)

L’entrenador del Girona, Eusebio Sacristán, ha comparegut davant els mitjans de comunicació per analitzar i valorar el duel que disputarà demà el seu equip contra l’Alavés, corresponent als setzens de final de copa. El de la Seca s’ha mostrat ambiciós amb l’objectiu del seu equip en la competició, tot i que en cas de superar a l’Alavés, l’eliminatòria de vuitens es traslladaria al gener, un fet que obligarà a un esforç extra als seus jugadors, molts d’ells minvats per les lesions: “La copa és una competició il·lusionant. Tenim possibilitats de passar a la següent eliminatòria i això seria molt bonic per a la nostra afició. Cal que ho gestionem per tal de competir amb garanties en les dues competicions”, ha comentat Eusebio, que ha afegit: “Volem arribar lluny en la copa i sumar tots els punts possibles en la lliga”

“Eliminatòria oberta”

Conscient que el seu equip té possibilitats de classificar-se pels vuitens, Eusebio s’ha mostrat optimista amb les possibilitats dels seus jugadors: “L’eliminatòria està oberta però l’afrontem amb la mentalitat que la podem superar. Estem davant una oportunitat històrica pel club però tenim molt respecte per l’Alavés, que està fent una temporada d’un nivell molt alt”.

Els cinc del Peralada

Eusebio ha valorat positivament la feina dels joves del filial admeten que tindran la seva oportunitat, com ja van tenir molts en el partit d’anada disputat a Mendizorrotza (2-2): “Volem aprofitar tots els recursos de la base i és per això que s’incorporen a la convocatòria joves del Peralada”, ha sentenciat el tècnic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)