Girona

“L’única opció que tenim és sortir a guanyar el partit”

Abelardo Fernández. Tècnic de l’Alavés

Abelardo Fernández, el tècnic de l’Alavés, també va comparèixer davant els mitjans de comunicació abans d’emprendre el viatge cap a terres gironines per enfrontar-se al Girona. L’asturià va mostrar-se igual d’ambiciós que el seu homòleg a la banqueta del Girona: “L’única opció que tenim és sortir a guanyar el partit, i és que no veig gaire possible l’empat a tres dianes. Afrontem el matx com si fos un partit de lliga, sabedors que davant tindrem un equip que ha mostrat una solidesa defensiva important”, va explicar l’entrenador que ha revolucionat el conjunt vitorià després d’un any de la seva arribada.

El Pitu Abelardo en cap moment va mostrar-se contrari a superar l’eliminatòria i continuar viu en la competició copera: “Ens il·lusiona la copa i tenim ganes de passar a la següent eliminatòria per tal que els jugadors que tenen menys minuts se sentin importants”, analitzava l’exjugador professional, que no va donar cap pista sobre els múltiples canvis que prepara en el seu onze i a nivell tàctic: “Veurem quines opcions escollim per confeccionar un onze competitiu. Pel que fa al sistema, és bo que un equip pugui jugar amb més d’un, tenim futbolistes que s’adapten i és meravellós”, sentenciava Abelardo Fernández.

AMB CONVICCIÓ

“Afrontem el matx com si fos de lliga, sabedors que el Girona és un equip sòlid”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)