3a divisió FEF

Amb embranzida per frenar l’equip de moda

Xoc de forces. El Figueres vol aprofitar la injecció de moral de la darrera victòria per intentar superar un Vilafranca que encadena cinc victòries

El triomf aconseguit en el darrer sospir i jugant amb un home menys al camp del Santfeliuenc (3-4) va servir per canviar la dinàmica negativa que arrossegava el Figueres i avui (20.30 h) els futbolistes de Joan Esteva intentaran aprofitar la injecció de moral que comporta un triomf èpic per sumar tres punts més a casa contra el Vilafranca, rival que encadena cinc victòries en la lliga. “Aconseguir una victòria amb circumstàncies adverses i de la manera que ho vam fer contra el Santfeliuenc sempre va bé. Ara, però, hem d’aprofitar l’embranzida per intentar frenar l’equip més en forma de la competició, el Vilafranca. És una plantilla pensada per ocupar un dels llocs de fase d’ascens i ara els estan sortint les coses molt bé”, diu l’entrenador de la Unió, conscient del desafiament que significa jugar contra un equip que ha guanyat els cinc darrers partits que ha jugat i amb unes xifres realment espectaculars: vuit gols a favor i un en contra.

Per tal de superar els vilafranquins, Esteva té clar que la clau es troba en el seu propi equip: “A casa ens trobem còmodes i l’objectiu ha de ser imposar el nostre joc a un rival amb molts de recursos. Si nosaltres estem bé, les possibilitats de guanyar qualsevol equip es multipliquen”, diu el tècnic.

Per a aquest partit, el Figueres no podrà disposar de Joan Pons –està previst que torni amb el grup després de la lesió al genoll després de Reis– ni del sancionat Xavi Ferrón. “És una baixa sensible perquè ofensivament ens aporta moltes coses. Tenim la missió de jugar molt més com un bloc”, diu Joan Esteva.

LA PRÈVIA

Guanyar amb circumstàncies adverses i de la manera que ho vam fer al camp del Santfeliuenc sempre va bé a l’equip
A casa ens trobem còmodes i l’objectiu ha de ser imposar el nostre joc a un rival molt fort
Joan Esteva
Entrenador del Figueres
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)