Girona

El mundial deixa uns 610.000 euros al Girona

Mojica, Stuani i Bounou. La FIFA premia els clubs que van cedir futbolistes a les seleccions participants en la copa del món de Rússia. L’entitat catalana és la vuitena de la lliga que més ingressa

La copa del món de Rússia ha servit al Girona per fer caixa. La FIFA va anunciar ahir les retribucions econòmiques que faran als clubs que van cedir futbolistes a les seleccions que van participar en el mundial, sent 691.935 dòlars (609.120,76 euros) la quantitat que rebrà l’entitat gironina, per haver alliberat Johan Mojica (Colòmbia), Christian Stuani (Uruguai) i Yassine Bounou (Marroc). L’entitat catalana és la vuitena de la primera divisió que més ingressarà, i el Real Madrid, que va cedir 15 jugadors, la que més, amb 4.813.830 dòlars (4.237.686,76 euros). A àmbit mundial, el Manchester City, que va aportar 16 internacionals, és qui més diners cobrarà: 5.003.440 dòlars (4.404.603,28 euros). El criteri per calcular les quantitats es basa el nombre de dies que el futbolista convocat passa en el torneig, sent indiferent si juga o no, fins que la seva selecció és eliminada. Els diners resultants es destinen al club –o clubs– en els quals el jugador ha militat en els dos anys anteriors.

LA QUANTITAT

El pas dels internacionals gironins acaba donant 609.120,76 euros

EL CRITERI

Es basa en el nombre de dies que passa en el torneig el jugador convocat
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)