Territorial

El Girona C s’escapa per primer cop

1a catalana. L’ajustada victòria dels d’Axel Vizuete contra la Jonquera combinada amb l’empat del Vilassar de Mar contra el Palamós deixa els gironins en solitari al capdavant de la classificació per primera vegada aquest curs

L’arrencada del curs ha estat marcada per un intens duel al capdavant de la primera catalana entre el Girona C i el Vilassar de Mar. Després d’un inici dubitatiu dels blanc-i-vermells amb dos empats, els camins dels gironins i els maresmencs es van unir al capdavant de la taula en la jornada 7. A partir d’aquest moment, la fiabilitat dels dos conjunts els va fer compartir màxima puntuació però sempre amb el segon filial del Girona a davant. En les últimes tres jornades, el ball de posicions ha estat constant: la derrota dels d’Axel Vizuete a casa contra l’Argentona va donar al Vilassar el primer lideratge en solitari de la temporada, però en dues setmanes i amb la incidència de dos equips més de la demarcació el Girona C no només ha recuperat la primera posició, sinó que aquesta setmana la gaudeix amb dos punts de marge respecte als perseguidors. El Lloret va ser el primer equip a derrotar el Vilassar de Mar (3-1) i aquesta jornada els d’Alberto Aybar, Peque, es van tornar a deixar punts contra el Palamós (0-0).

El filial gironí, per contra, no ha fallat i ara treu dos punts al Vilassar de Mar. En la tornada a la competició d’aquí a 15 dies, els blanc-i-vermells hauran de defensar aquest avantatge visitant un camp d’allò més complicat, el del Lloret, on ja ha caigut un líder.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)