Girona

Eusebio Sacristán

Entrenador del Girona FC

“La il·lusió per passar és tan gran que no volem mirar més enllà”

“La copa és una competició molt emocionant i il·lusionant. L’afrontem amb aquesta mentalitat, conscients que tenim l’oportunitat de fer història i classificar-nos per primera vegada per a vuitens de final.” La reflexió és d’Eusebio Sacristán, que està disposat a donar-ho tot no pas per accedir a la següent eliminatòria, sinó més enllà. I sense parar-se a pensar si la copa pot passar factura el mes de gener. “La il·lusió per passar és tan gran que no volem mirar més enllà. Quan sigui l’hora, ja mirarem com afrontar-ho”, va afegir-hi.

El tècnic del Girona es veu amb cor que l’equip faci un bon paper en les dues competicions en què està immers. “Utilitzarem i gestionarem tots els recursos que tenim per poder competir al màxim en la lliga i en la copa.” De fet, Eusebio es va mostrar molt satisfet de quina va ser la resposta de l’equip en l’anada a Mendizorrotza. “Es va demostrar a Vitòria, quan vam haver de recórrer a Valery, Andzouana, Montes, Soni... que l’equip va continuar funcionant. La seva resposta va ser molt bona i allò ens fa estar tranquils i ens fa sentir optimistes”, va afegir-hi el tècnic de La Seca. Eusebio, però, és conscient que les lesions li han restat marge de maniobra a l’hora de fer la convocatòria i de donar descans als jugadors més sobrecarregats de partits. Tot i això, va restar importància a tots aquests contratemps, la majoria musculars. “No trobem una explicació que ens pugui servir per fer canviar alguna cosa sobre la nostra metodologia de treball. Volem creure que és degut al fet que el nivell competitiu és molt alt, però també ens tranquil·litza que a pesar de les baixes, l’equip no se’n ressent.”

Eusebio també va elogiar el rival d’aquesta tarda: “L’Alavés ja va demostrar amb l’alineació que va treure en l’anada que té molt de nivell en la plantilla fins i tot amb els menys habituals. I en la lliga no cal descobrir el que està fent. Des que hi ha Abelardo, els seus números són de Champions. I el més important és que tot això ho està fent sense tenir els pressupostos dels grans ni fent grans inversions en els fitxatges”, va afegir el tècnic del Girona.

EN DOS FRONTS

“Gestionarem els recursos per poder competir al màxim en la copa i en la lliga”

VUITENS DE RÈCORD

“Estem parlant d’una competició molt emocionant i tenim a l’abast fer història”

L’ALAVÉS

“Ja va demostrar en l’anada que, fins i tot amb els menys habituals, té molt potencial”

LES LESIONS

“No hi trobem cap explicació que ens pugui servir per canviar res del que estem fent”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)