Girona

Eusebio Sacristán

Entrenador del Girona

“Vivim moments molt bonics”

Com l’anada a Vitòria, on va caure Douglas Luiz, la tornada va deixar una altra lesió muscular. Però els contratemps, per més que se n’acumulin, no rebaixen la il·lusió del vestidor. “És una balança que es compensa. L’alegria per un costat i la tristesa per cada jugador [que cau]. El més positiu és que l’equip competeix bé. I quan un jugador és baixa, n’hi ha un altre que té una oportunitat”, explicava a la sala de premsa Eusebio Sacristán, que va posar èmfasi a l’apunt històric de la classificació per als vuitens. “És el que té d’especial aquest club. Ser a primera ens permet entrar en aquesta ronda i ens dona la possibilitat de fer història. Els que som aquí estem disfrutant del que estem aconseguint, que és fruit de tot el treball que s’ha fet aquests últims anys. Estic content de viure moments històrics, però també relativitzant-ho, perquè bona part del que s’ha fet és mèrit dels últims anys.” L’alegria va més enllà del vestidor. “Vivim moments molt bonics com a club. En som conscients i volem continuar disfrutant-ho. Al màxim. Donant el millor de nosaltres, sabent que cada pas que fem i cada èxit serà molt bonic.”

El moviment tàctic d’Eusebio després del 0-1, amb l’entrada de Borja García i Patrick Roberts, va ser clau. “Han estat importants. Perquè estàvem patint, no ens trobàvem còmodes com l’Alavés i es veia que ells estaven més a prop de fer el gol, com ha passat. Hem mirat de girar una mica el partit. Borja ha sortit molt bé, ha pogut agafar moltes pilotes, i perdent hem fet un canvi més ofensiu amb Roberts per crear-los problemes. Ens ha arribat el que buscàvem; avui ha sortit bé. L’última mitja hora ha estat molt bona i el partit d’anada, també. L’equip ha competit molt bé, des de la unitat, la solidaritat, el treball d’equip.” El tècnic també va admetre que, abans del 0-1, l’equip no va estar bé. “A la primera part no trobàvem el nostre joc, no teníem fluïdesa ni el ritme necessari per posar-los més problemes.” No va voler assenyalar, però, jugadors com Lozano o Doumbia. “No era gens fàcil, el partit. Quan fas molts canvis, la dinàmica se’n pot ressentir. La fluïdesa, el ritme, la intensitat... No era fàcil. Però hi hem apostat perquè enteníem que era el millor per a aquest partit, confiats que així ens arribaria. Com així ha estat. No podem qüestionar-los res”, va apuntar.

L’entrenador del Girona va elogiar l’actuació i la mentalitat de Gorka Iraizoz i va reconèixer que el més probable és que Roberts s’hagués fet una ruptura de fibres, que l’aturarà quan més bon nivell estava oferint. “És la part una mica més complicada que vivim. Estem patint algunes lesions que tallen la bona dinàmica de jugadors. És una pena, per cada un que es lesiona, però es compensa amb altres que tenen l’oportunitat i disfruten d’ajudar l’equip.” I als aficionats blanc-i-vermells que considerin que una eliminació no hauria estat dolenta per l’allau de baixes, Eusebio els va dir: “Que disfrutin d’aquest moment. És una alegria molt gran per al club. Que no pensin en la part negativa. Intentarem treure els aspectes positius de jugar una nova eliminatòria. Ja ho gestionarem perquè no ens suposi un problema, sinó un al·licient. L’aspecte anímic positiu que genera això compensa els petits problemes físics”, va sentenciar l’entrenador del Girona.

AMB IL·LUSIÓ

“Volem seguir gaudint-ne, sabent que cada èxit serà molt bonic”

MÉS LESIONS

“És el més difícil, però la balança es compensa. Per cada baixa, hi ha una oportunitat”

ELS CANVIS AMB 0-1

“Hem buscat girar el partit i ens ha arribat el que buscàvem. Ha sortit bé”

Abelardo: “Amb els canvis, ens han fet mal”

X.M.

L’entrenador de l’Alavés va lamentar l’eliminació. “Crec que hem fet un gran partit. Ja a Vitòria vam estar bé i ens van marcar el 2-2 en l’última jugada. Avui hem fet un altre gran partit. Per joc i ocasions, hem estat superiors, però al final compten els que van entre els tres pals”, va explicar Abelardo Fernández. “Ens ha faltat efectivitat i ells ens han remuntat”, va dir el tècnic, que considera que van jugar millor que en el 2-3 de l’any passat a Montilivi, en la lliga. L’exblaugrana va admetre que, amb el 0-1, els c anvis del Girona van ser clau: “Amb els canvis, ens han fet mal. Han millorat en atac i en defensa, han estat millor.” Abelardo no veu cap lectura positiva en l’eliminació: “A perdre, no hi veig mai cap part positiva. M’agradaria arribar com més lluny millor. A mi m’hauria encantat passar.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)